Obavijesti

Show

Komentari 4

Virtuoz na gitari: Stefanovski najavio koncert na Brijunima

Virtuoz na gitari: Stefanovski najavio koncert na Brijunima
3

Stefanovski ima vrlo uspješnu samostalnu karijeru tijekom koje je izdao impresivnu kolekciju albuma. Posljednjih godina stvara i glazbu za film i kazalište te ostvaruje zavidnu svjetsku karijeru

VIDEO

Kazalište Ulysses ugostit će 23. kolovoza u Tvrđavi Minor na Malom Brijunu jednog od najpoznatijih gitarista ovih prostora - Vlatka Stefanovskog.

Besprijekorne tehnike i prepoznatljiva zvuka, ovaj slavni makedonski glazbenik u svojoj je bogatoj karijeri snimao i svirao s mnogim svjetskim imenima, kao i domaćim glazbenicima te se profilirao kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza.

Proslavio se kultnim glazbenim sastavom Leb i Sol, kojega je osnovao kao mladić, a koji je glasio za jedan od najvažnijih bendova bivše Jugoslavije. Snimili su 14 albuma i svirali po cijelom svijetu, a nakon njihovog razlaza Stefanovski započinje vrlo uspješnu samostalnu karijeru te izdaje impresivnu kolekciju samostalnih izdanja. Posljednjih godina stvara i glazbu za film i kazalište te ostvaruje zavidnu svjetsku karijeru.

Surađuje s mnogim velikim svjetskim glazbenicima, poput Tommyja Emmanuela, Stochela Rosenberga, Gibonnija, Jana Akkermana, Stefana Milenkovića i dr. Kao solist je nastupio s Londonskim simfonijskim orkestrom, Simfonijskim orkestrom Monte Carla, Slovenskom filharmonijom te Big Bandom HRT-a, između ostalih.

Ulaznice za koncert po cijeni od 100kn/150kn moguće je kupiti na recepciji Nacionalnog parka Brijuni u Fažani, putem internetske stranice kazališta Ulysses te na prodajnim mjestima Eventima.

Brod iz Fažane za Mali Brijun polazi u 20:30 sati.

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac