Obavijesti

Show

Komentari 20

Vječne zaručnice: Na ruci im je prsten, ali pred oltar ne idu...

Vječne zaručnice: Na ruci im je prsten, ali pred oltar ne idu...
9

Starleta Soraja je lomila zaručničko prstenje iz ljutnje, Alki odgovara njezina sloboda. U braku se vide i o njemu pričaju, ali u njega nikako ne odlaze...

VIDEO

Pred oltar im se ne žuri iako su zaručene “stoljećima”. Nekima paše takav odnos, poput Alke, dok Georgina priželjkuje brak s Ronaldom, kojem “nije priša”.

POGLEDAJTE VIDEO: Vječne zaručnice čekaju svoje vjenčanje

Pokretanje videa...

Vječne zaručnice 01:13

Udaja nije prioritet Soraji Vučelić (33) iako tvrdi da joj korona nije pomrsila planove oko svadbe. Starleta je zaručena godinu i pol dana za misterioznog muškarca čiji identitet nikad nije otkrila. Samo je poznato da je riječ o 37-godišnjem biznismenu iz Srbije.

- Još početkom godine rezervirali su za ljeto jedan ekskluzivni restoran u Moskvi, gdje će imati slavlje - kaže dobro obaviješteni izvor. Na vjenčanje će pozvati samo kumove, a Soraji je zaručnik zabranio da zove prijateljice starlete.

- Soraja mi je ispričala da njezin zaručnik ne podnosi njezine prijateljice. Rekao joj je da su sve one pijavice koje iskorištavaju i nju i muškarce s kojima su u vezi. Upravo zato su jednom čak i prekinuli i tad je Soraja u bijesu kliještima polomila zaručnički dijamantni prsten vrijedan 200.000 eura. Poslije samo tjedan dana obnovili su vezu i Soraja je tad pristala zbog njega se odreći prijateljica - požalile su se prijateljice. Starleta i njezin budući suprug upoznali su se u Moskvi preko zajedničkog prijatelja, a zaručili su se poslije samo četiri mjeseca. Sigurni su u svoju ljubav i jedva čekaju postati roditelji.

Godinama je zaručena i Alka Vuica (59). Kantautorica je u vezi sa sarajevskim ugostiteljem Zlatkom Arslanagićem osam godina. Par se zajedno prvi put pojavio u javnosti na vjenčanju nećaka Zdravka Čolića. Oboje su veliki zaljubljenici u egzotične destinacije, pa su na početku svoje ljubavi otputovali na Kubu. Par se i zaručio, no još se nisu vjenčali. Njihova veza itekako funkcionira na daljinu, Alka živi u Zagrebu a Zlatko u Sarajevu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Vječne zaručnice 01:13

- Ovako je puno lakše nego da smo stalno zajedno. Ljudi moraju imati prostor za sebe da bi se voljeli i poželjeli te da bi mogli biti kvalitetno zajedno kad se sastanu – ispričala je Alka... U intervjuima je Alka nerijetko govorila da je jako sretna u vezi s Arslanagićem te kako u njemu ima i prijatelja i ljubavnika, a posebno je veseli što su on i njen sin u odličnim odnosima. No vjenčanje joj nije hitno, kao ni Ronaldu.

Georgina Rodriguez (26) i Cristiano Ronaldo (35) zaručeni su već dvije godine. Zajedno su dobili i curicu, no još se nisu vjenčali. Upoznali su se na modnoj reviji Dolce&Gabbane u Madridu prije četiri godine. Jednom od najboljih nogometaša današnjice zanosna crnka bujnih oblina odmah je zapela za oko. Pozvao ju je na spoj i planula je ljubav.
Krajem 2016. godine prvi put su viđeni zajedno u Disneylandu, gdje su izmjenjivali nježnosti. Zbog veze sa slavim nogometašem Georgina je dala otkaz u Gucciju, ispred čijeg su je butika danonoćno čekali paparazzi.

Nedugo potom viđeni su i na koncertu Justina Biebera u Madridu. Zajedno su se prvi put pojavili u javnosti na crvenom tepihu početkom 2017. Na dodjeli Fifinih nagrada u Zürichu, gdje je Ronaldo proglašen najboljim nogometašem svijeta. Georgina je tad pozirala s njim i njegovim sinom Cristianom Ronaldom Juniorom (10). Potom je počela dolaziti na nogometne utakmice, koje je pratila iz VIP lože. Ronaldo je u lipnju 2017. postao i otac blizanaca Eve i Matea, koje mu je rodila surogat majka, a Georgina se pokazala itekako spremnom pomoći oko beba.

Ronaldova cura ne nosi gaćice kraj djece? Napali su je fanovi
Ronaldova cura ne nosi gaćice kraj djece? Napali su je fanovi

U studenom 2017. par je dobio curicu Alanu Martinu. Pola godine poslije počelo se šuškati kako su zaručeni kad je Georgina viđena sa 615.000 funti vrijednim prstenom na ruci. Ronaldova majka Dolores ranije je o Georgini pričala kao o svojoj budućoj snahi rekavši pritom da je “staložena”. Sama Georgina rekla je lani da bi bilo divno udati se za Ronalda, no da sad imaju druge prioritete.

MTV Europe Music Awards 2019 - Arrivals - Seville

A Rihanna (30) je tri godine bila zaručena za arapskog multimilijardera Hassana Jameela (31), kojeg je navodno preotela Naomi Campbell. Već na početku njihove veze počela je nositi skupi zaručnički prsten, koji nije skrivala. Zbog ljubavi se preselila u London, a onda je, iako se već pričalo kako će joj Hassan prirediti vjenčanje stoljeća, veza naglo došla kraju i RiRi danas opet solira.

A nemoguće je u ovoj priči ne spomenuti i našu domaću pjevačicu Jelenu Rozgu.Splićanki su propale zaruke sa Stjepanom Hauserom (34) iako je izjavila da će biti vječna zaručnica. Hvalila se zaručničkim dijamantnim prstenom vrijednim oko 15.000 kuna prije četiri godine, nakon šest mjeseci veze, a onda su dvije godine poslije iznenada prekinuli. Rozga se navodno dugo oporavljala od prekida s glazbenikom, koji ipak nije bio sprema na brak. Nakon toga vrlo se malo zna o ljubavnom životu pjevačice, dok su glazbenika povezivali s mnogim domaćim, ali i stranim damama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin