Show

Komentari 26

Vjenčao se najmlađi par sezone: Loreni se suprug nije svidio na prvu, a Stefan ostao oduševljen

Vjenčao se najmlađi par sezone: Loreni se suprug nije svidio na prvu, a Stefan ostao oduševljen

Nekoliko parova je već imalo svoje vjenčanje iz snova, a u novoj epizodi bilo je vrijeme i da najmlađi par stane pred oltar. Vjenčanje je bilo zabavno, iako mlada influencerica u početku nije bila presretna

Stiglo je vrijeme za novo vjenčanje u 'Braku na prvu', a stručnjaci predstavljaju novi, najmlađi par ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lorena Farkač (24) dolazi iz Zagreba, studentica je i influencerica kojoj je važan poslovni aspekt, ali se jako voli zabavljati. S druge strane, Stefan Modrić iz Pazina živi i studira u Zagrebu, student je i trener fitnesa.

- Njezina vrckavost i životna energija mogla bi ih dovesti u neki balans jer oboje mogu puno toga jedno drugome dati - zaključili su eksperti.

- Samo čekam da počne i da upoznam svoju suprugu - rekao je Stefan koji je prvi stigao pred matičara te priznao da je odmah osjetio olakšanje kad je vidio da su i mladenkini gosti godinama i energijom slični njegovim gostima.

Uzbuđena Lorena polako je koračala prema njemu:

- Srce mi lupa nenormalno, tresem se.

- Na prvu, li-la. Ima lijepe plave oči, to mi se jako sviđa, lijepe crte lica. Ima tetovažu, što ne preferiram! Nije ono što sam očekivala, ali nisam razočarana - Lorena je na prvu bila podijeljenog mišljenja, a Stefanu se njezin fizički izgled jako svidio.

- Nisam mogao maknuti osmijeh s lica - komentirao je i Stefan.

Vjenčanje je proteklo veselo, s puno smijeha i zbunjenosti. Nakon emotivnih zavjeta, stiglo je vrijeme za prvi poljubac i upoznavanje s obitelji i prijateljima.

Najčitaniji članci