Obavijesti

Show

Komentari 1

Vlada je zaplijenila 27 tisuća dolara na zatvorskom računu R. Kellyja, on traži da mu ih vrate

Vlada je zaplijenila 27 tisuća dolara na zatvorskom računu R. Kellyja,  on traži da mu ih vrate
5

Ranije ovoga mjeseca, njujorški tužitelji otišli su na sud i obavijestili suca da su zaplijenili 27 tisuća dolara s Kellyjevog zatvorskog računa. Vlada je izvijestila da je nakon toga R. Kellyju ostalo 500 dolara na računu

VIDEO

Odvjetnica R. Kellyja (55), Jennifer Bonjean, optužila je vladu da je nepropisno zaplijenila tisuće dolara s njegovog zatvorskog računa, javlja Radar

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

R. Kelly seksualno uznemiravao maloljetnog dečka VIDEO

Glazbeniku, koji je osuđeni seksualni prijestupnik, naređeno je da plati 140 tisuća dolara kao dio kazne u postupku. U zahtjevu se navodi da R. Kelly nije uspostavio plan isplate tijekom izricanja presude, zbog čega bi puni iznos trebao platiti odmah.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Do danas, R. Kelly nije platio niti jedan dio kazni koje je odredio sud i još uvijek duguje svotu od 140 900 dolara - stoji u pismu.

Singer Robert Kelly, known as R. Kelly, appears in a booking photo provided by the Chicago Police Department in Chicago

Dodali su da je 'nakupio gotovo trideset tisuća dolara na svom zatvoreničkom računu tijekom posljednje tri godine'.

Ranije ovoga mjeseca, njujorški tužitelji otišli su na sud i obavijestili suca da su zaplijenili 27 tisuća dolara s Kellyjevog zatvorskog računa. Vlada je izvijestila da je nakon toga R. Kellyju ostalo 500 dolara na računu (oko 3.660 kuna).

FILE PHOTO: Recording artist R. Kelly arrives at the Cook County Criminal Courthouse for the first day of his trial in Chicago

Pjevačeva odvjetnica je napisala pismo sucu koji vodi njegov kazneni slučaj sa zahtjevom da se novac vrati te optužila vladu da nikad nisu obavijestili Kellyja o neispunjenju obveza ili podnijeli založno pravo i time se nisu držali odgovarajuće procedure prije zapljene sredstava.

FILE PHOTO: U.S. vocalist, songwriter and producer R. Kelly performs on the final day of the St Lucia Jazz and Arts Festival at Pigeon Island National Landmark

- Ovaj sud bi trebao naložiti trenutni povrat sredstava gospodina Kellyja i dodatno sankcionirati ured državnog odvjetnika Sjedinjenih Država i Ured za zatvor zbog zapljene sredstava bez zakonske ovlasti - stoji u zahtjevu odvjetnice.

58052782

- Presuda je u ovom slučaju donesena prije nešto više od mjesec dana i precizirano je da samo 900 dolara treba odmah platiti. Bez ikakvih dokaza vladi nije bilo dopušteno zaplijeniti skrbnička sredstva gospodina Kellyja - piše u zahtjevu.

R. Kelly je zaručen s navodnom žrtvom: Pisala je sudu, branila pjevača i tražila blažu kaznu
R. Kelly je zaručen s navodnom žrtvom: Pisala je sudu, branila pjevača i tražila blažu kaznu

Podsjetimo, R. Kelly je krajem lipnja proglašen krivim za seriju seksualnih prijestupa, među kojima višegodišnje vođenje 'sustava' seksualnog iskorištavanja mladih žena i djece. Do presude je proveo tri godine iza rešetaka, a čeka ga još 30 godina nakon odluke suda. 

FILE PHOTO: Singer Robert Kelly, known as R. Kelly, is pictured in Chicago, Illinois, U.S., in this March 6, 2019 handout booking photo

Američki glazbenik je nedavno prevezen iz New Yorka u Chicago gdje ga čeka novo suđenje. Sad će se suočiti i s drugom porotom zbog optužbi da je seksualno zlostavljao maloljetnice i to snimao. Kelly je odbacio sve optužbe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju