Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Vladimir Tintor: Roditelji mi niti ne znaju da sam gay

Iz policije kažu da je Vladimir Tintor dvaput bio na policiji. Prvi put je prijavio da je u stanu izgubio putovnicu, a onda da su mu nestali određeni CD-i

24sata
Foto: 24sata
38 komentara

Vladimira Tintora (29) je najviše uzrujalo objavljivanje fotografija na kojima se ljubi s mladićima, ne samo zbog njegovih roditelja koji, potvrdio je, ne znaju da je homoseksualac i, prema njegovim riječima, umrli bi da to saznaju, nego i zbog obitelji mladića s kojima se ljubi.
- Ako se to proširi, mogu se pozdraviti sa životom - jecao je Tintor.
Strah ga je i da više neće moći glumiti. U zagrebačkom kazalištu Komedija glumio je u nekoliko predstava, a njihov redatelj Niko Pavlović kaže:
- Tintor nije naš glumac, on je 'slobodnjak’, a sad preko ljeta nema predstava u kojima glumi. Njegov privatni život neće utjecati na dobivanje angažmana. Ako nam bude trebao, zvat ćemo ga.
Potvrdio je Tintorovu priču. I oni su u petak dobili mail s pismom u kojem ga se proziva da je promiskuitetan i slikama na kojima se ljubi s mladićima.
- Taj mail poslan je Upravi kazališta. Ja ga nisam vidio, ali tajnica mi je rekla da je poslan na još 700 adresa - ispričao nam je Pavlović.
Tintor nam je rekao da mu je fotografjie netko ukrao iz računala. Rekao je i da je provalu u stan te krađu fotografija prijavio policiji, kao i nestanak putovnice. Iz policije su nam potvrdili kako je 2. lipnja bio u policiji i da je prijavio kako je u svom stanu na Pantovčaku izgubio putovnicu. Prošlog petka opet je bio na policiji i nije prijavio provalu, nego samo gubitak CD-a sa slikama.

PREKINUO S DJEVOJKOM JER JE OTIŠAO SNIMATI SAPUNICU
Iako sam inzistirao da prekinemo odmah, ona me uvjeravala da će naša ljubav funkcionirati na daljinu. Prekinuli smo na njezin rođendan, a kao uspomenu na nas, istetovirao sam kompas pokraj srca, govorio je Tintor o jednogodišnjoj vezi sa srpskom kolegicom Natašom Luković. Povezivalo ga se s kolegicom iz “Zabranjene ljubavi” Vandom Božić, no ona tvrdi da su zajedno popili “jedva tri, četiri kave”.

Naši partneri pišu
Message