Obavijesti

Show

Komentari 35

Vlatka: Neka Fani Horvat drži Alku dalje od Keruma

Vlatka: Neka Fani Horvat drži Alku dalje od Keruma
4

Vlatka zamjera Alki uplitanje u njezin te mnoge druge živote s obzirom kako se cijeli život hvali ljubavnim avanturama s oženjenim muškarcima

VIDEO

Preporučila bih novopečenoj gospođi Kerum da drži podalje Alku Vuicu od svog mužića jer su njezine aspiracije i odnosi s gospodinom daleko od prijateljskih, poručila je Vlatka Pokos (40) Kerumovoj nevjenčanoj supruzi Fani Horvat (25), u intervjuu za Gloriju. Voditeljica se šokirala nakon što joj je Alka, u reakciji na njezinu knjigu 'Život u raju', poručila da je iskreno žali jer je psihički nestabilna osoba. Vlatka Alki zamjera uplitanje u njezin život s obzirom da se cijeli život hvali svojim ljubavnim avanturama s oženjenim muškarcima. Tvrdi kako je činila sve da bi uništila život Igoru Štimcu i njegovoj obitelji. Navodi kako Alka ipak može biti mirna jer u knjizi nije napisala sve što je o njoj čula ili vidjela te ono što joj je ona sama ispričala.
- Ta me žena javno blati, priča laži i kao đavolja odvjetnica ponavlja floskule mog bivšeg muža o mom navodnom zlostavljanju Lane - kaže Vlatka. Smatra da je zlostavljanje kada dijete gleda pijane roditelje, a ne kada ih se tuče po guzi. Tvrdi kako o tome Alka nema što reći s obzirom da je Lanu u šest godina vidjela samo dva ili tri puta. Priznaje kako je Lanu znala udariti po guzi, ali zbog toga što je jednom skoro podletjela pod automobil zato jer nikom nije htjela dati ruku dok je prelazila cestu. Kaže da je dovoljno pogledati snimku s broda na kojoj pripita i vulgarna Alka psuje pred Lanom kako bi se vidjelo kakva je ona majka. Smatra kako Alka njezinom bivšem suprugu služi samo da bi ga upznavala s raznim ženama te joj poručuje da se vara ako misli da mu je posebno važna u životu. Otkriva kako njezina mama, očuh i sestre nikada nisu željeli upoznati Radeljaka jer zaziru od takvih ljudi.
- Moj bivši suprug je vrlo osvetoljubljiva osoba i već tri godine ne radi ništa drugo osim što se trudi uništiti mi život - kaže Vlatka.
Od njega očekuje grozne stvari jer zna da je grozan neprijatelj kada se usredotoči na nekoga. Njemu i Dolores Lambaši (29), za koju se šuška da je u drugom stanju, želi sve najbolje. Jedino joj je važno da se prestanu baviti njezinim životom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu