Show

Komentari 0

Vlatka Pokos: 'Rekli su mi da to malo srce više ne kuca, a ja sam se tad osjećala kao da umirem'

Vlatka Pokos: 'Rekli su mi da to malo srce više ne kuca, a ja sam se tad osjećala kao da umirem'

Sa spontanim pobačajem suočila se prije 14 godina, za vrijeme dramatičnog razdoblja u svom životu kada se raspao njen brak sa zagrebačkim poduzetnikom Josipom Radeljakom

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (51) progovorila je za Gloriju o spontanom pobačaju koji joj se dogodio u 36. godini života kako bi iskazala podršku ženama koje su prošle kroz takvu traumu.

Vlatka se sa spontanim pobačajem suočila prije 14 godina, za vrijeme dramatičnog razdoblja u svom životu kada se raspao njen brak sa zagrebačkim poduzetnikom Josipom Radeljakom.

- Spontani pobačaj je za svaku ženu iznimno težak i tužan događaj, a meni se dogodio u jednom od najtežih razdoblja života, uopće. Bila sam izložena ogromnoj količini stresa uzrokovanog izuzetno teškim razvodom od bivšeg supruga, pred očima javnosti. Bilo je pravo čudo što sam uopće uspjela ostati trudna, no usprkos nezavidnoj situaciji, nije bilo nikakve sumnje da želim roditi to dijete. Međutim, život je htio drugačije - otkrila je za Gloriju

Iako je bila jako uplašena, podstanar, bez ikakve imovine i bez ikakve podrške to dijete je za nju predstavljalo blagoslov i svjetlo u životu.

- Ostao je samo osjećaj ogromne tuge, očaja i beznadežnosti kad mi je moja ginekologinja, danas nažalost pokojna Višnja Latin, nakon devet tjedana trudnoće rekla da maleno srce više ne kuca. Obuzela me tuga, osjećaj nemoći, osjećaj gubitka i suze koje su tekle danima - prisjeća se Vlatka.

Najčitaniji članci