Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
162 komentara

Vlatka Pokos uzvraća udarac: 'Dikan je brojio svaku lipu...'

Nakon što je Leo Radeljak (34) rekao da će iskoristiti sve pravne načine kako bi naplatio 306.000 kuna i pripadajuće kamate, Vlatka tvrdi da je Dikan znao za svaku potrošenu kunu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
162 komentara

Neka Leo pokaže dokaze o svojim primanjima do 2006. To je novac njegova oca koji on skriva i izbjegava plaćanje obaveza, kaže Vlatka Pokos (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je Leo Radeljak (34) rekao da će iskoristiti sve pravne načine kako bi naplatio 306.000 kuna i pripadajuće kamate, koliko mu je voditeljica dužna po pravomoćnoj presudi Županijskog suda, Vlatka tvrdi da joj je karticu dao bivši suprug, Leov otac, kojemu je i odgovarala za troškove.

BURNA VEZA Nakon rajskog vjenčanja počele svađe i razvod iz noćne more...

trnoruzica | Autor: Andrej Kreutz/PIXSELL Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL

- Od tog novca kupovala sam poklone za Laninu baku, za rođendan sam joj dala 2000 kuna. Plaćala sam u gotovini kućne pomoćnice, njih šest u godini dana, a svakoj sam platila 4000 kuna mjesečno - tvrdi Vlatka.

NE ODUSTAJE Dikanov sin Leo nema milosti: Vlatki ću uzeti i zadnju kunu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Vlatka je bila u burnom braku s 27 godina starijim umirovljenim poduzetnikom Josipom Radeljakom Dikanom manje od dvije godine. Njihov brak, a osobito razvod, odigrao se pred očima javnosti. 

Vjenčali su se u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, a kasnije se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu. Prizori sa svadbe na egzotičnim otocima izgledali su kao iz snova, ali sreća nije dugo potrajala. 

 - Trpjela sam, patila i borila se da preživim. Ali nemam razloga šutjeti jer ovo što se događa prelazi sve granice zdravog razuma. Zakoni i sudovi su ovdje da nas štite. U Kanadi je takvo što nepojmljivo, ljudi se snebivaju kad im pričam kroz što sam prošla i kroz što još prolazim. Žene u Hrvatskoj, realno, nemaju nikakvih prava. Sustav je protiv njih i doista mislim da bi se trebale organizirati i boriti zajedno - kaže Vlatka. Hrvatsku je napustila lani kad se preselila u Toronto.

Naši partneri pišu
Message