Obavijesti

Show

Komentari 112

'Vlatka, ti si se igrala maćehe u Gucciju, mene je Vidoje dugo opsjedao, a to Nikolina sve zna'

'Vlatka, ti si se igrala maćehe u Gucciju, mene je Vidoje dugo opsjedao,  a to Nikolina sve zna'
5

Borna Kotromanić je objavila novi komentar Vlatke Pokos u kojem navodi kako Pišek blate 'uspješne' žene koje su se dobro udale. Bivša modna dizajnerica oštro ju je osudila, rekavši kako se promovira ovom situacijom

VIDEO

Vlatka, i ti i Nikolina ste imale dobre želuce da budete s muškarcima s kojima ste bile i tu je bilo svega, najmanje pameti, uputila je Borna Kotromanić (50), Vlatki Pokos (52). Dvije hrvatske dame posvađale su se zbog voditeljice Nikoline Ristović Ex Pišek (46), a njihovim prepucavanjima ne nazire se kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vlatka Pokos VIDEO

Borna je danas na društvenim mrežama objavila fotografiju Vlatkinog komentara o cijeloj situaciji, a otkrila je i kako ju je Vidoje 'opsjedao'.

- Doista? Borna je imala sreće što je bila u braku s civiliziranim tipom, to je ne čini pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni svekar. I 'uspješne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaćicu - komentirala je Pokos.

Borna joj je na to odgovorila:

- Vlatka, i ti i Nikolina ste imale dobre želuce da budete s muškarcima s kojima ste bile i tu je bilo svega, najmanje pameti. A gdje ti je bila ženska solidarnost kad si bila s Dikanom koji je svoju suprugu Bebu Lončar opelješio i zabranio sinu da viđa majku pod prijetnjom da će ga razbaštiniti dok si se ti igrala maćehe u Gucciju. Nisi dostojna da me uzimaš u usta i nemoj.

Nakon što je objavila te komentare, Borna je rekla da je Nikolina Ristović znala da ju je njezin pokojni suprug Vidoje opsjedao.

Nikolina Pišek ne odustaje od pravde: 'Zbog Miše Grofa ne može ni do osobnih stvari...'
Nikolina Pišek ne odustaje od pravde: 'Zbog Miše Grofa ne može ni do osobnih stvari...'

- Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolovilo u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsjedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što ju znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš - objasnila je Borna.

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

Podsjetimo, prepirka na društvenim mrežama je počela kada se Borna oglasila o pitanju nasljedstva Vidoja Ristovića. Vlatka Pokos spomenula je hrvatske ratne profitere, a bivša supruga Luke Rajića (58) zaprijetila joj je tužbom. 

Cigi o svađi Borne Kotromanić i Vlatke Pokos: 'Vi ste dame, a žena ženi ne smije biti vuk...'
Cigi o svađi Borne Kotromanić i Vlatke Pokos: 'Vi ste dame, a žena ženi ne smije biti vuk...'

- Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila, ali sa mnom sigurno nisi imala posla - napisala joj je Borna.

Obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovi?a  na Novom groblju u Beogradu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci