Obavijesti

Show

Komentari 37

Vlatka u tajnosti posjetila Josipa Radeljaka u Splitu

Vlatka u tajnosti posjetila Josipa Radeljaka u Splitu
6

Dikanov prijatelj tvrdi kako su se Vlatka i Radeljak sastajali jer je ona željela pomirenje. Ona tvrdi da je samo željela da joj konačno dopusti viđati Lanu

VIDEO

Poznati splitski ugostitelj Nenad Teklić Bare otkriva kako je u svome domu na splitskim Mejama ugostio prije nešto manje od mjesec dana Vlatku Pokos i Dikana Radeljaka. Vlatka je tada u javnosti tvrdila kako je u "sretnoj vezi" s Misterom Hrvatske Dinom Bubičićem.
 - Dikan me zamolio da im spremim večeru kod mene kući jer nigdje nisu mogli izaći a da ne budu primjećeni. Ovo im je bio prvi susret nakon razlaza i Vlatka je provela tajno dva-tri dana kod Dikana u Splitu, u zgradi nasuprot mojoj. Iz razgovora činilo mi se da je ona više željela pomirenje -  ispričao je Teklić. Proveli su večer u ugodnom druženju, dodaje, no Vlatka i nije bila raspoložena za riblji meni koji je pripravio.
Dikana je Bare upoznao prije 37 godina. Radio je tada u njegovu kafiću Semafor kao konobar i DJ. Ostali su dobri prijatelji, pa i danas ljeti često zajedno brode svojim jahtama. Dikan mu je znao pomoći poslovnim vezama.
 - Prorekao sam im da će se pomiriti i zezao ih na večeri da ću ja biti menadžer i sklopiti ugovor da ostanu zajedno. Čitav njihov razlaz odvio se na pogrešan način, previše se 'šporke robe' izvuklo vani. Vjerojatno je Vlatka za cijelu pompu oko toga dobivala nekakav novac od medija. Nije u redu da ga je vrijeđala jer on je svjetski čovjek koji govori pet jezika i puno je postigao, a ona sebe još uvijek traži - zaključio je Bare.
Smatra kako se Vlatka razišla s Dikanom jer nije u vezi s njim postala majka i jer je smatrala da nije uspjela nadomjestiti mu pokojnu suprugu Enu. 

VLATKA: DIKANA MOŽE BITI SRAM
Vlatka je odbacila Teklićeve tvrdnje da želi pomirenje s Dikanom. Ona kaže da je samo htjela da budu civilizirani te da joj konačno dopusti viđati Lanu.
- Ne demantiram da sam se viđala s njim i u Splitu i u Zagrebu, nekoliko puta. Nalazili smo se jer sam željela da mi dopusti viđati Lanu. Samo ona mi je bitna. Nije istina da smo se vidjeli u listopadu. To je bilo početkom rujna i tada nisam ni poznavala Dina Bubičića. Nisam htjela pomirenje. Niti ga više volim niti ga želim! Nikad me neće imati! Njemu je uobičajena praksa da traži ljude koji će lagati u njegovu korist. Može ga biti sram! On se hoće pomiriti! Igra bolesnu igru, javno me pljuje, a privatno moli da mu se vratim. Zagorčava mi život - zaključila je Vlatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni