Show

Komentari 0

Vodimo vas u svijet ukusnog grilla, super čaganja i soula

Vodimo vas u svijet ukusnog grilla, super čaganja i soula

STIŽE NEZABORAVAN TULUM Na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola uživajte uz specijalitete s grilla i uz žestoke ritmove vrhunskih izvođača

U grupi Soul Fingers raste uzbuđenje zbog nastupa na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola koji će biti na Bundeku od 28. travnja do 1. svibnja.


- Jedva čekamo povesti publiku na dvosatno urnebesno putovanje u svijet soula o kojem će i labudi i patke s Bundeka još danima pričati - kaže Haris Ahmetašević (50). Zajedno s bratom Denisom Ahmetaševićem (47) priprema se za tulum uz obilje finog grilla s kojim će se moći počastiti svi gosti.


- Uživam u steakovima. Volim malo konkretnije pojesti, pogotovo par sati prije koncerta. Kad pojedem ribu prije nastupa, gladan sam već na desetoj pjesmi - smije se Denis. Sa Soul Fingersima od 2016. pjeva Antonela Đinđić, javnosti poznata iz showa ‘The Voice’ gdje se natjecala 2015. godine.


- Antonela je prava carica - jednoglasno kažu braća. Bend planira snimati spotove za najnovije singlove, a očekuju ih i brojni koncerti po Hrvatskoj i regiji.

- Dolazi ljeto i stižu nam turisti iz cijelog svijeta, a pomisao da i turistice vole plesati uz Soul Fingerse mi kaže da dolaze lijepi dani - kaže Haris. Ulaz na glazbeno kulinarsku senzaciju je besplatan, a Denis i Haris vas pozivaju da dođete u što većem broju i zaplešete s njima.

Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola otvara se u petak, 28. travnja, u 17 sati, (od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata). Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum i mnogi drugi...  

Uskoro donosimo opširan program sva četiri dana sa svim detaljima! Pratite nas na Facebooku i Gastro.hr.

Najčitaniji članci