Show

Komentari 80

Voditeljica Jelena Glišić nakon razvoda: 'Nikad nisam bila tako sretna, ne bih ništa mijenjala...'

Voditeljica Jelena Glišić nakon razvoda: 'Nikad nisam bila tako sretna, ne bih ništa mijenjala...'

Jelena se nedavno razvela od poduzetnika Krešimira Lešića nakon sedam zajedničkih godina. Sada planira more s prijateljicama, a kaže da joj se svakodnevni život nije puno promijenio te da je jako sretna

Voditeljica Jelena Glišić (34) prvo ljeto nakon dugo vremena provodi s prijateljicama, a kako kaže ne sjeća se kad se tako radovala odmoru:

- Nemamo neki konkretan plan, osim što bih voljela obići nekoliko otoka. Nema mi ljepše obale od naše - ispričala je za Gloriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezinom braku s lošinjskim poduzetnikom Krešimirom Lešićem (41) presudila je odvojenost i stanovanje na dvije adrese, pa sad kad je ponovno 'single', njezin život se nije uvelike promijenio.

- Volim društvo, ali mi samoća ne pada teško. Već godinama sama idem na kavu i ručak jer tako na miru mogu odraditi e-mailove i pozive. U jednom zagrebačkom restoranu, gdje obično ručam, više me ni ne pitaju za koliko osoba mi treba stol - našalila se.

Otkrila je da je za more spakirala najviše haljina i bikinija, a da su joj gornji dijelovi u obliku trokutića trenutno najdraži kroj. Istaknula je da na sunce uvijek izlazi s kožom zaštićenom visokim faktorom, a da joj je ronjenje posljednjih godina velika strast.

Prekrasna Jelena svoju liniju održava vježbanjem, ali i zdravom prehranom. Kako kaže, trenutno nema udvarača, a prisjetila se i dana kad je odnijela titulu Miss Universe:

- Ta godina kad sam pobijedila bila mi je jedna od najljepših u životu -  kaže Jelena, koja je usporedno na visokom učilištu u Zagrebu završila dva studija: menadžment financija te upravljanje ljudskim potencijalima. 

Danas je voditeljica na HRT-u te sudjeluje i radi na različitim projektima.

- Tridesete su mi puno ljepše od dvadesetih koje su mi proletjele u traženju nekog mog mjesta pod suncem i dokazivanju drugima. Naime, što sam starija, sve više sebi ugađam. U profesionalnom smislu sve mi se posložilo. Radim ono što volim i u ovom trenutku u svom životu ne bih ništa mijenjala - kaže Jelena Glišić.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE: NIVES RAZBILA BMW