Obavijesti

Show

Komentari 24

Voditeljica Jelena Glišić: Razvod nikome nije jednostavna stvar

Voditeljica Jelena Glišić: Razvod nikome nije jednostavna stvar
8

Lošinjski poduzetnik i bivša Miss Universe shvatili su da im život na dvije adrese donosi više loših nego dobrih stvari. U bračnu luku uplovili su 2018. nakon dugogodišnje veze, a sada su se razišli

VIDEO

Bivša manekenka, odnosno Miss Universe 2005. godine, Jelena Glišić dobro je znano televizijsko lice. I ove godine jedna je od voditeljica Splitskog festivala, čije je finale 10. srpnja. Tim povodom porazgovarali smo s atraktivnom brinetom.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena u '24 pitanja'

Pokretanje videa...

24 pitanja: Jelena Lešić 12:24

Ove godine ponovno ste voditeljica na Splitskom festivalu, imate li tremu?

Prije bih rekla da osjetim pozitivno uzbuđenje. Ipak je to velika manifestacija koja ima dugu tradiciju i osjećam veliku odgovornost da odradim posao što je bolje moguće.

Kako se slažete s ostalim voditeljima festivala, Doris Pinčić i Duškom Ćurlićem, družite li se privatno?

Duško i ja smo, mogu sad već slobodno reći, dugogodišnji kolege. Raditi s takvim profesionalcem je meni zadovoljstvo i čast. Uvijek si međusobno čestitamo i iskreno se radujemo na novodobivenim poslovima. S druge strane, Doris i ja smo tek nedavno počele zajedno voditi, prvi takav angažman bio nam je na Dori. Samo ću reći, kolegica za poželjeti! Predana 100% poslu, kolegijalna i smirena.

Što za vas znači Splitski festival, jeste li kao mala gledali festival ili možda bili na njemu?

Naravno, svi bitniji događaji i festivali pratili su se u mojem domu. Sve obveze morale su se završiti do navečer, kad počinje festival, i onda kreće komentiranje haljina, voditelja, izvođača, uživajući pritom u glazbi. Nisam nikad imala priliku u djetinjstvu otići uživo poslušati neki koncert ili posjetiti festival jer sam živjela u manjoj sredini i to nam nije ni padalo na pamet, znalo se da se takve stvari mogu vidjeti samo na televiziji. I eto što je život, dan-danas moji i dalje gledaju festivale na televiziji, samo sad više nisam s njima nego s druge strane ekrana.

Čemu se najviše veselite zbog ponovnog dolaska u Split?

Veseli me taj cjelokupni dojam dolaska u Split, priprema, proba, ispijanja kava na Rivi te uzbuđenje pred početak festivala. Ovo će mi biti treći put da vodim Splitski festival, tako da znam što me sve očekuje i jako se veselim.

S javnim nastupima počeli ste kao manekenka, odnosno 2005. kao 18-godišnjakinja postali ste Miss Universe. Kakve vas uspomene vežu uz to razdoblje?

Samo najljepše uspomene i sjećanja. Godina u kojoj mi se puno toga lijepog dogodilo. Doselila sam se u Zagreb, počela studirati, pobijedila na izboru za Miss Universe, puno sam i putovala s Marijom i Vladimirom Kraljevićem. Sve u svemu, godina za pamćenje.

Što vas se najviše dojmilo na rođendanu Donalda Trumpa na kojem ste bili kao Miss Universe?

Prizemnost i ljubaznost Donalda Trumpa, kako prema nama iz organizacije Miss Universe Hrvatske tako i drugima. Imala sam tad 18 godina, tako da mi je sve to prošlo uglavnom kao u filmu, tim više što je pokraj mene bila i Pamela Anderson.

Krasi vas iznimno vitka linija. Kako je održavate, pazite li na prehranu i vježbate li? Koja je tajna vašeg izgleda? Što najviše volite jesti?

Iznenadili biste se da vidite koliko i što jedem. Pokušavam kao malo paziti na prehranu, ali apetit uvijek prevagne, ja baš uživam u hrani i neka tako ostane. Uvela sam dva puta tjedno pilates na reformeru u raspored, a želja mi je isto toliko puta ići na plivanje.

Nedavno ste potvrdili da se razvodite nakon tri godine braka. Koliko je to za vas bilo stresno? Vjerujete li i dalje u ljubav?

Takve situacije nikom nisu jednostavne.

Što vas pokreće u životu?

Ne trebam posebne razloge za veselje, uglavnom su to sitnice koje uljepšavaju dan. Vesele me posao, prijatelji, trenuci koje imam za sebe, puno smijeha i druženja.

Voditeljica i bivša Miss Universe Jelena Glišić nakon razvoda opet koristi djevojačko prezime
Voditeljica i bivša Miss Universe Jelena Glišić nakon razvoda opet koristi djevojačko prezime

Gdje ćete na godišnji odmor?

Malo radno, malo odmor. Imam već dogovorenih nekoliko poslova po Jadranu pa ću se prilagoditi tome, ovisno gdje ću raditi.

Kako danas gledate na reklamu koju ste snimili za Hrvatsku turističku zajednicu 2010., a oko koje se podigla velika prašina nakon reakcija ženskih udruga i tadašnje premijerke Jadranke Kosor?

Kao i tada. Reklama ko reklama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...