Show

Komentari 16

Voja: 'Nadarević je moj brat i borac, pobijedit će on bolest...'

Voja: 'Nadarević je moj brat i borac, pobijedit će on bolest...'

On je veliki borac, uvijek se borio. Jako smo bliski i vjerujem kako će Mujica pobijediti bolest, rekao je Brajović, koji je najpoznatiji po ulogama u 'Otpisani', 'Povratak otpisanih', 'Bure baruta', 'Tesna koža 2'...

Voja Brajović (70) kaže da se još nije oporavio od šoka i preranog odlaska Nede Arnerić, koja je preminula prošlog petka. U beogradskom stanu pronašao ju je brat Predrag.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Duboko sam potresen, ali to su najnormalnije reakcije tuge - rekao je legendarni glumac za Avaz. Arnerić je preminula 67. godini života, Brajović je dodao kako uvijek govorimo da je prerano.

- I je, uvijek je prerano. Neda je bila prava profesionalna umjetnica, odgovorna prema profesiji, ali i prema onima zbog kojih se ovim poslom bavila. Mi i postojimo zbog onih koji nas gledaju, da njima nešto darujemo. Naša umjetnost doprinosi njihovoj duhovnosti, poboljšanju svijesti i njihovoj radosti - emotivno je ispričao Brajović.

Još do kraja nije prihvatio činjenicu o smrti kolegice, velike glumice, kada je iz Zagreba o borbi protiv zloćudne bolesti, karcinoma pluća, progovorio još jedan glumački velikan, Mustafa Nadarević (76), koji se priklonio kampanji 'Udahni za život'.

- Mujica je moj prijatelj i moj brat. On je veliki borac, uvijek se borio. Jako smo bliski i vjerujem kako će Mujica pobijediti bolest - rekao je Brajović, koji je najpoznatiji po ulogama u 'Otpisani', 'Povratak otpisanih', 'Bure baruta', 'Tesna koža 2'...

Nadarević je ovoga tjedna rekao da se dugo bori s teškom bolešću.

- Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest - rekao je Mustafa za Media Servis. Naglasio je da je, na sreću, došao na vrijeme na pregled.

 

Najčitaniji članci