Show

Komentari 21

Vojnikinja, medicinska sestra i 'princeza' u borbi za Savršenog

Vojnikinja, medicinska sestra i 'princeza' u borbi za Savršenog

Nikolina obožava crvene ruže i vjeruje da u showu može pronaći pravu ljubav, Maria voli dečke s lijepim osmijehom i smislom za humor, a Renata kada ima slobodnog vremena voli se bavit sportom

Kao dijete Renata Dobrec bila je zaluđena policijskim filmovima i serijama, no tijekom odrastanja u Lovranu pokraj Rijeke to je nekako palo u drugi plan tako da je naposljetku završila srednju školu za frizerku.

Maria Protulipac još jedna je kandidatkinja koja dolazi osvojiti Gospodina Savršenog. Ona sebe sebe opisuje kao društvenu, zabavnu, suosjećaju i susretljivu osobu, ali priznaje kako Gospodina Savršenog neće osvojiti nekim kulinarskim delicijama jer ne zna kuhati.

Romantična večera, šetnja uz rijeku držeći za ruku čovjeka svog života, odlazak u kočiji... O takvom prizoru pak mašta Nikolina Tutić, priznajući kroz smijeh da zna kako previše voli bajke, Disneyland te da je pravo dijete u duši. 

Renata Dobrec

Renata se nije vidjela u frizerskom poslu pa je odslužila dragovoljni vojni rok da bi se potom upisala u policijsku akademiju. Iskreno priznaje kako nije pretjerano romantičan tip osobe pa i ne traži takve dečke, a njezin idealni partner, osim što bi bilo poželjno da ima tamnu kosu i smeđe oči, treba biti iskren, pozitivan i otvoren.

Kad ima slobodnog vremena, bavi se sportom i voli otići u teretanu. Velika joj je želja skočiti s padobranom, a njezina vizija savršenog spoja potpuno je netipična - dečka bi odvela na paintball! 

Maria Protulipac

No zato je ta medicinska sestra sigurna je da bi 'Gospodinu Savršenom' prirasla srcu kad bi zajedno ostvarili njezinu veliku želju i - skočili s padobranom! Atraktivna crnka smatra kako je najvažnije neprestano raditi na sebi pa tako trenutačno, uz posao, završava Višu školu za medicinske sestre i zdravstvene tehničare u Karlovcu.

Voli dečke s lijepim osmijehom, pozitivnim stavom i dobrim smislom za humor, a nikako ne smiju biti ljubomorni, skloni preljubu ili agresivni. Priznaje kako ponekad zna biti mrvicu nervozna u blizini muškaraca, ali voli kada je zavode. Iako se ne smatra previše romantičnom, svoj savršen spoj ipak zamišlja kao romantičnu večeru uz svijeće - naravno, sa svojim Gospodinom Savršenim.

Nikolina Tutić

Nikolina vjeruje kako je pravu ljubav moguće pronaći u showu 'Gospodin Savršeni', a i veliki je plus što su joj crvene ruže omiljeno cvijeće. Odlučila se prijaviti za sudjelovanje jer želi doživjeti nešto novo i, naravno, dati priliku ljubavi.

Radi kao konobarica, a najviše voli izlaziti s prijateljima, ići u teretanu i crtati te smatra da se u njoj krije - mali umjetnik. Društvena je, duhovita i voli pomagati drugima, a ne voli nepravdu i svađe. Kod suprotnog spola prvo će je privući iskrenost, a potpuno će je razoružati ako voli plesati.

 

Najčitaniji članci