Obavijesti

Show

Komentari 45

Vojnikinja Renata priželjkuje duhovitog sportaša vjernika

Vojnikinja Renata priželjkuje duhovitog sportaša vjernika
1

Nakon blogerice Dore Hrkač, u showu 'Samo nebo zna' ljubav će probati pronaći Reneta Nemeček, zaposlenica Oružanih snaga. Smatra se osjećajnom i romantičnom, ali i odlučnom

VIDEO

Renata Nemeček ima 29 godina, dolazi iz Slavonije no živi u Gospiću i zaposlena je u Oružanim snagama Republike Hrvatske, a druga je kandidatkinja koja će od šestero momaka pokušati pronaći svog idealnog partnera u emisiji 'Samo nebo zna'. 

- U muškom svijetu sam se jako dobro snašla i svi se ondje smatramo braćama i sestrama te brinemo jedni o drugima - kazala je vojnikinja o tome kako ju je muški dio ekipe prihvatio u vojsci. Renata se u slobodno vrijeme bavi planinarenjem, a obožava konje te se bavi rekreativnim jahanjem. 

Otkrila je i da je skoro postala gospođa, ali to se na kraju nije dogodilo.

- Imala sam jednu situaciju koja je bila tik pred brak, no na kraju se nije dogodila jer nisam dobila isti povrat osjećaja - otkrila je vojnikinja o svojoj bivšoj vezi, u kojoj je bila čak 12 godina, piše RTL

Renata je realna djevojka koja zna što želi u životu, a iako se smatra osjećajnom i romantičnom zna se, kaže, izboriti za ono što želi.

Od partnera očekuje da je sportaš, duhovit, da nije dosadan, da je vjeran, iskren i prije svega dobar prijatelj. Izgled joj, kaže, nije bitan ali voli da dečko drži do sebe. 

Također, bitno joj je da je muškarac s kojim je u vezi vjernik.

- Ne bih mogla biti s onim koji nije vjernik, jer bi me takav način života odvajao od mog stajališta i Boga, a tako ne bih mogla živjeti - otkrila je zgodna crnka. Renata se u budućnosti vidi u lijepoj kući, u sretnom braku s puno kompromisa i tolerancije te s dvoje ili troje djece, a o vjenčanju mašta da bude romantično te da ima cvijeće u kosi.

Renatu u ponedjeljak u 20 sati očekuje šestero kandidata od kojih će na kraju ciklusa, odabrati svog potencijalnog idealnog partnera. Prvi put kada ih ugleda, dečki će izgledati starije 20-ak godina, pa pogledajte kako bi izgledali u budućnosti, a već sutra pročitajte tko su i odakle dolaze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin