Obavijesti

Show

Komentari 41

'Voljela sam ih obojicu, ali ipak je Mick bio ljubav mog života'

'Voljela sam ih obojicu, ali ipak je Mick bio ljubav mog života'
1

Slavni rocker 1977. zaveo je Jerry Hall, tada najslavniju manekenku na svijetu. Ona je u to vrijeme bila zaručena za glazbenika Bryna Ferryja. Kad ga je ostavila bio je slomljen...

VIDEO

Povodom Valentinova donosimo vam priče o fatalnim i burnim ljubavima velikih svjetskih zvijezda. Prvi tekst govori o turbulentnoj vezi frontmana Rolling Stonesa Mick Jaggera i njegove druge supruge, supermodela Jerry Hall 

Plavokosa, plavooka i dugonoga manekenka iz Teksasa imala je samo 19 godina kad se 1975. godine pojavila na naslovnici albuma 'Roxy Music's Siren' svog tadašnjeg dečka, rock zvijezde Bryna Ferryja. 

210033617

Jerry je u to vrijeme bila najfotografiranija manekenka na svijetu i bila je prva koja je ponijela laskavu titulu 'supermodela'. Do svoje 21. godine pojavila se na 40 naslovnica, uključujući Vogue i Cosmopolitan. 

Bryan je bio lud za svojoj prekrasnom 11 godina mlađom djevojkom. Uskoro ju je zaprosio, a ona se  1976. pojavila u spotu za njegov veliki hit ' Let's Stick Together'.

'Imao je šarm i karizmu kakva se ne viđa'

Mick Jagger je u to vrijeme bio u braku sa prvom suprugom Biancom Jagger. No brak se već raspadao, a Mick i u vrijeme najveće ljubavi nije bio pretjerano vjeran. Na jednoj večeri  na Manhattanu Bryan upoznaje Micka sa svojom zaručnicom. Ugledavši je Mick je odlučio da mora biti njegova. Ništa ga nije moglo spriječiti da je zavede.

Screenshot YouTube

Nakon sudbonosnog susreta s 13 godina starijim Mickom, Jerry je odmah znala da je on ljubav njezina života. 

- Bila sam luda za Mickom. Imao je šarm i karizmu kakva se ne viđa. Voljela sam ih obojicu, ali je ipak Mick bio moja ljubav - rekla je jednom prilikom u intervjuu. 

259324677

Ipak, dugo ju je nagovarao da izađe sa njim. Opirala se, ali je na kraju popustila. Jerry ostavlja Briana 1977. godine i započinje vezu sa Mickom koji je upravo njoj posvetio veliki hit Rolling Stonesa 'Miss you'.

Ferry je bio emotivno slomljen nakon tog raskida. To ga je inspiriralo da napiše neke od svojih najljepših ljubavnih pjesama, sve odreda posvećenih Jerry Hall.

Bryan Ferry Stock

Varao je, a ona mu je godinama sve opraštala

I premda je Jerry imala ljepotu koja je ostavljala ljude bez daha, ta ljepota ju nije 'zaštitila' od Mickove patološke nevjere. Dolazila j u zajednički stan u kojem bi nalazila tuđe haljine, donje rublje, perike, naušnice. Bez obzira na jasne dokaze, Jagger je uvijek negirao svoje ljubavne afere.  Mick se jednostavno nije mogao kontrolirati kada su u pitanju druge žene. 

Mick Jagger & Jerry Hall - Archive

Manekenka je 1982. imala 'osvetničku' aferu s uzgajivačem konja Robertom Sangsterom , koji je u to vrijeme bio oženjen.

- Nisam ga zapravo željela varati, ali sam u jednom trenutku odlučila to napraviti. Nadala sam se kako će me Mick moliti da mu se vratim - priznala je kasnije.

- Uspjela sam Micka udaljiti od heroina, ali nikada ga nisam uspjela udaljiti od drugih žena - otkrila je Jerry u svojoj biografiji. S Jerry Hall se vjenčao tek 1990. godine. Privatna, mala ceremonija na Baliju samo za najuži krug prijatelja i obitelji.

Par je tijekom veze dobio četvero djece - Elizabeth, Jamesa, Georgiu May i Gabriela. 

Music

Iako je znala za većinu njegovih prevara sve mu je opraštala. Čak i aferu sa budućom prvom damom Francuske Carlom Bruni. Naime, Mick je Carlu počeo zavoditi iako je znao da je u vezi s njegovim kolegom Ericom Claptonom. Eric mu je na jednom događaju rekao: 'Mick, ovu mi molim te nemoj dirati. Mislim da sam se zaljubio'.

Niti to ga nije spriječilo da započne vatrenu vezu s tada 23 - godišnjakinjom manekenkom. Jerry je saznala za njihovu avanturu te Micku dala ultimatum: ''Ili Carla ili ja''. Jagger je ipak odabrao Jerry te prekinuo kontakt Carlom.

MICK JAGGER AND JERRY HALL. PICTURES /

Izvanbračnog sina mu nije oprostila 

Kap koja je prelila čašu bila je afera s brazilskom manekenkom Lucianom Morado. Manekenka, poznatija kao žena koja je uništila brak Hall i Jaggera, otkrila je kako je s Mickom imala seksualne odnose u najluksuznijim hotelima i to na svjetskim destinacijama. Letjela je u privatnim avionima na njegove koncerte, a tijekom osmomjesečne afere, Luciana je ostala trudna. 


Njihov sin se rodio 1999. godine, a Jagger je tražio DNK analizu kako bi se potvrdilo očinstvo. Ispostavilo se da on doista je otac, a sud je donio odluku da glazbenik treba davati alimentaciju od 10.000 dolara mjesečno, osigurati kuću s bazenom,  a jedini uvjet bila je 'šutnja'. 

Jerry Hall je je tada napokon nakon 22 godine zajedničkog života napustila Micka. No, dobila je samo' između 15 i 25 milijuna dolara  premda je Mickova  imovina u to vrijeme bila procijenjena na 325 mil. dolara. Naime, Mick je ishodio poništenje balijskog vjenčanja održanog prema hinduističkom obredu.

Kemija je bila prejaka: Rita i ja smo se pogledali, to je bilo to
Kemija je bila prejaka: Rita i ja smo se pogledali, to je bilo to

Prije tri godine Jerry se udala se za 25 godina starijeg medijskog mogula Ruperta Murdocha. Mick danas ima osmero djece s pet različitih žena. Posljednje je dobio prije dvije godine s balerinom Melanie Hamrick. Iako je većina smatrala kako će se glazbenik zbog godina smiriti, prema stranim tabloidima, Mick je i dalje na glasu ''bad boya'' kojeg godine ne sprječavaju da bude fatalan za žene. 

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...