Obavijesti

Show

Komentari 15

Von Teese: Htjela bih vam doći plesati, zašto me ne pozovete?

Von Teese: Htjela bih vam doći plesati, zašto me ne pozovete?
4

Kraljica burleske podijelila je s čitateljicama Cafe24 male trikove za uspješan striptiz u spavaćoj sobi i otkrila zašto joj nedostaju klubovi u kojima je prije plesala

VIDEO

Voljela bih doći na turneju Europom, ali me nitko još nije pozvao, rekla nam je Dita Von Teese (40) u prvom intervjuu hrvatskim medijima.

Da dobije poziv rado bi posjetila i Hrvatsku. Kraljica burleske ne odgovara na pitanja o privatnom životu ili bilo kome drugome, zbog čega je jedna od rijetkih zvijezda za koju se ne vežu skandali. Ona je one-man-show - sama se šminka i oblači, bira glazbu za nastupe i smišlja nastupe, a točku u kojoj se valja i pleše u velikoj čaši martinija izvodi već 15 godina.


- Nemam koreografa. Nastupe sama osmislim, od rasvjete i rekvizita pa do stylinga i koreografije. Problem nije u smišljanju ideja, nego u njihovoj provedbi. Imam puno ideja za nastupe, no onda moram promisliti želim li uložiti novac i vrijeme u to jer sam sama sebi i računovođa - kaže Dita.


'Imam novih ideja, a stalno me traže nastup u čaši martinija'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kraljica burleske je otkrila kako je ponekad frustrira osmišljavanje novih nastupa jer kad dođe na gažu, onda je obožavatelji traže da im izvede primjerice točku s čašom martinija. Ekskluzivno za Cafe24 savjetovala je djevojke koje se žele baviti tim poslom. Prvo pravilo je da to ni ne pokušavaju ako se ne mogu zamisliti kako se skidaju do kraja na pozornici.


- Baš nikad u životu toga se nisam bojala. Vjerujem da to nije nešto što morate učiniti. Jednostavno radite stvari zbog kojih se osjećate ugodno. Možete se skidati kod kuće, za dečka ili curu, ili čak za sebe. Ja sam se prije stalno sređivala i poigravala ispred ogledala. Tada mi je i prvi put sinulo da se počnem baviti burleskom - kaže Dita.

Dodaje kako je to posao u kojem eksperimentiraš sa šminkom i modom. 



'Nedostaju mi nastupi u striptiz klubovima'

Von Teese ističe kako je za striptiz najbitnije da kod kuće imate dobru rasvjetu.


- U svakoj sobi imam podesiva svjetla da ih mogu prigušiti. Obožavam prigušena svjetla. Laskaju vam, seksi su i daju pravi ugođaj - govori Dita.

Nadalje, bitno je da djevoke moraju svaki dan vježbati.


- Obucite nešto zbog čega ćete se dobro osjećati. Kad izvodite striptiz za nekoga, jedan na jedan, pravila nema i postoji drugačija veza nego kad ste na pozornici pred stotinama ili tisućama ljudi. To je jedna od stvari koje mi nedostaju iz doba dok sam nastupala u striptiz klubovima. Voljela sam uspostaviti tu vezu s ljudima, gledati ih u oči. Mislim da je uživanje u toj intimnosti uistinu nešto posebno - kaže Dita.


Umjetnica već godinama nije mijenjala imidž. Poznata je po porculanskom tenu, mačkastim očima ocrtanim tušem i crvenim usnama koje podsjećaju na holivudski retro glamur. Dita, koja je do sada zaradila dva milijuna dolara, nedavno je za jednu kozmetičku tvrtku osmislila liniju make-upa i parfeme, dizajnirala je vlastitu liniju rublja Von Follies, najlonki i odjeće te je napisala knjigu sa savjetima o ljepoti.


'Dečko mi je rekao da mirišem kao njegova mama, užas'

- Svoj prvi parfem ‘Dita Von Teese’ napravila sam s namjerom da zamijeni onaj koji sam tada koristila jer mi je dečko rekao da ga koristi i njegova mama. Nisam htjela da me povezuje sa svojom mamom. To je bilo užasno. Sporni parfem ‘Quelques Fleurs’ koristila sam od 14. godine. Trebala mi je godina i pol da napravim vlastiti parfem jer sam sve od početka radila sama. Htjela sam nešto ženstveno, nešto što bi primjerice nosila Marlene Dietrich, koju oduvijek obožavam - zaključila je Dita.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'