Show

Komentari 25

Voyage otvoreno nakon prekida s Breskvicom: Cijeli Balkan priča o nama, a meni je tek 19 godina

Voyage otvoreno nakon prekida s Breskvicom: Cijeli Balkan priča o nama, a meni je tek 19 godina

Obožavatelji ovih popularnih teen glazbenika i dalje navijaju za njihovu pomirbu, a Voyage je sada priznao o čemu je razmišljao nakon prekida. Požalio se na reakcije pojedinih ljudi i tvrdi da ih malo tko razumije

Pred kraj 2020. godine vijest o prekidu Voyagea i Breskvice šokirala je i rastužila njihove obožavatelje. Glazbene teen zvijezde Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović dugo nisu htjeli govoriti o prekidu, a i ne pojavljuju se često javnosti. Voyage je odlučio prekinuti šutnju i otvorio je svoju dušu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prekid Breskvice i Voyagea samo marketinški trik?

Priznao je da je nakon spleta događaja, kojih se ne želi prisjećati, htio napraviti malu pauzu i privući se iz javnosti.

- Moramo uzeti u obzir i moje godine. Punim 20 godina uskoro, dakle sada imam 19 godina i baš da cijeli Balkan priča o tebi i iznosi neka mišljenja koja nisu bazirana na činjenicama je jako veliki pritisak. - priznao je pjevač u 'DeToxic' emisiji.

Nadodao je i da se povlačenjem iz javnosti htio osloboditi pritiska kako bi se mogao posvetiti drugim stvarima.

- Pored glazbe, ja i studiram, pa eto htio bih se posvetiti i tome.- iskreno je rekao Mihajlo.

Samo dan nakon intervju kojim je prekinuo šutnju, Voyage je na svome Instagram profilu objavio fotografiju ispod koje je napisao:

- Osjećam se malo ljepše - dao je do znanja Voyage te je fotografija pokrenula lavinu komentara.

- Jako mi je drago da si bolje - glasio je jedan od komentara, a podršku su glazbeniku pružili su i njegovi drugi Instagram pratitelji.

- Nemaš pojma koliko smo sretni jer si ti sretan - obradovali su se obožavatelji Voyageovim stanjem.

Voyage i Breskvica popularnost su stekli 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom 'Vrati me'. Nakon toga imali su još nekoliko velikih uspjeha, a ostvarili su i suradnje s poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji među kojima su Vuk Mob i Tanja Savić. Vrlo brzo stekli su veliku slavu i time postali najpopularniji mladi par srpske glazbene industrije te postali uzor mlađima.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VOYAGEOM I BRESKVICOM: