Show

Komentari 35

Voyage objavio fotografiju s pet žena u krevetu: Breskvica šuti

Voyage objavio fotografiju s pet žena u krevetu: Breskvica šuti

Prije mjesec dana, na društvenim mrežama počelo se šuškati o mogućoj pomirbi Voyaga i Breskvice, ali glazbena teen zvijezda Mihajlo Veruović fotografijom na Instagramu ukazao je na suprotno

Glazbene teen zvijezde Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović javnosti poznatiji kao Voyage i Breskvica popularnost su stekli 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom 'Vrati me'. Nakon toga imali su još nekoliko velikih uspjeha, a ostvarili su i suradnje s poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji među kojima su Vuk Mob i Tanja Savić. Vrlo brzo stekli su veliku slavu i time postali najpopularniji mladi par srpske glazbene industrije kojemu su se mnogi tinejdžeri divili.

POGLEDAJTE VIDEO: Prekid Breskvice i Voyagea samo marketinški trik?

Mnoge mlade obožavatelje je iz tog razloga vijest o njihovom prekidu pred kraj 2020. šokirala i rastužila.

Početkom ove godine počele su kružiti priče o tome kako je njihov prekid bio samo marketinški trik. Priče je uglavnom pokrenula šutnja para koji nikada nije iznio razlog njihovog prekida. 

Obožavatelji su poludjeli nakon što je izvor blizak Voyageu i Breskvici za Kurir rekao kako par i dalje živi na istoj adresi.

- Sve češće ih fanovi viđaju kako zajedno ulaze u zgradu. Iz njihovog stana se čuje kako pjevaju. Žive na istoj adresi i većinu vremena provode zajedno. Stan im je na prvom katu pa se sve čuje. Izgleda da su riješili sve probleme - rekao je izvor za Kurir.

- Fanovi su oduševljeni, ali što više vrijeme prolazi to je jasnije kako je sve bio marketinški trik. Cijelo vrijeme stanovali su na istoj adresi, a zahvaljujući priči o prekidu dobili su veliku popularnost. I naravno, nova pjesma je postala pravi hit - dodao je izvor. 

Istina je kako je njihova popularnost porasla nakon prekida jer je njihovoj mladoj publici bilo sve interesantnije njihovo ljubavno stanje i stvaranje teorija o njihovom prekidu, te razlozima koji su do njega doveli.

Ipak, u subotu je Voyage šokirao sve svoje obožavatelje kada je na Instagram profilu objavio fotografiju sebe u velikom krevetu okružen s pet javnosti nepoznatih žena. 

Fotografija je za manje od jedan dan skupila preko 53,000 likeova i preko 1000 komentara.

- Svaki dan ću svojoj dami dati komplimente i reći joj da je prelijepa - napisao je u opisu.

Mnogi su ga komentatori podržali, no našlo se i nekoliko negativnih komentara obožavatelja koji smatraju kako je Voyage kriv za slavni prekid.

- Kad kaže da je s drugaricama, ali si ti s njenim drugaricama...- glasio je jedan komentar na koji je Voyage odgovorio te rekao kako ga je obožavatelj komentarom zbilja nasmijao.

Moglo se naći i mnogih komentara koji izravno prozivaju Breskvicu.

- Breskvica na aparatima - pisalo je u jednom.

Anđela se nije oglasila povodom ove objave i komentarima koji ju prozivaju, te je samo objavila niz Instagram priča nevezanih uz Voyagea.

Mnogi su se našalili pišući komentare poput "Svaki muškarac nakon prekida".

Nakon što je vidio kako mu objava dobiva masovnu popularnost te brojne komentare, Voyage je ipak djelomično smirio svoju publiku nakon što je objavio Instagram priču na kojoj se vidi kako je fotografija ipak uslikana na snimanju njegovog novog spota.

- Velike stvari. - napisao je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VOYAGEOM I BRESKVICOM:

Najčitaniji članci