Obavijesti

Show

Komentari 14

Vozi kao Grdović: Trifunović je rekorder po broju prekršaja

Vozi kao Grdović: Trifunović je rekorder po broju prekršaja
2

GAS, GAS Srpski glumac Sergej Trifunović je po broju prometnih prekršaja 'prešišao' i srpskog pjevača Acu Lukasa, koji je skupio 17 prometnih kazni

VIDEO

Glumac Sergej Trifunović (44) u svojoj nezavidnoj kolekciji ima dvadesetak prekršajnih prijava, a zbog jedne mu prijeti i privođenje, piše Kurir.

 - Trifunoviću je trenutno najteža prijava za neotkrivanje podataka o tome tko je vozio njegov automobil u Beogradu u lipnju 2015.. Kako roku od osam dana taj podatak nije dostavio sudu, isti je izdao naredbu da ga policija privede. Iz istog razloga čeka ga suđenje i zbog toga što je policiji prešutio tko je bio za volanom njegovog automobila u listopadu prošle godine. Kamera je uhvatila kako je nepoznati vozač u njegovom vozilu napravio prekršaj i u prosincu 2015, ali on se nije odazvao na poziv policije i nije otkrio o kome je riječ .Za svako djelo prijeti mu kazna od 920 do 1800 kuna - navodi izvor iz suda.

Petar Glebov / PIXSELL

Osim toga, morat će platiti 460 kuna za kršenje prometnih propisa, a prijeti mu i zabrana vožnje na tri mjeseca. Uz to je zaradio i pet kaznenih bodova.

- Ima još jedan takav prekršaj, na isti iznos, koji još nije pravomoćan. Također, jedan postupak iz travnja prošle godine mu je u prekidu jer ga sud nije mogao naći. Na izvršenju su mu dva prekršaja na iznose od 245 i 153 kune - dodaje.

Glumac nije bio 'nestašan' samo u Beogradu već i u drugim gadovima pa je tako Prekršajni sud u Novom Sadu zamolio kolege iz Beograda da saslušaju Trifunovića zbog prekršaja iz studenog prošle godine. Molba za saslušanje stigla je u Prekršajni sud u Beogradu iz Subotice, ali zbog prekršaja od 26. studenog prošle godine - objašnjava izvor.

Ipak, Trifunović je platio 3681 kuna za čak šest prekršaja iz 2014. Otvorio se i za plaćanje kazni iz prosinca 2014, kada je za tri prekršaja u sudsku kasu uplatio 1165 kuna.

- Tada je dobio i 10 kaznenih bodova i zabranu upravljanja vozilom mjesec dana - navodi izvor. Trifunoviću se trenutačno sudi zbog neplaćanja doprinosa, a tu prijavu je dobio u travnju 2014.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin