Show

Komentari 3

Vozila automobil pijana: Majku Lindsay Lohan privela policija

Vozila automobil pijana: Majku Lindsay Lohan privela policija

Dina je navodno oštetila vozilo prije nego što je pobjegla s mjesta događaja. Policija je također priopćila kako je Dina, koja je vozila Mercedes iz 2016., privedena nakon što je odbila napraviti alkotest.

Majka glumice Lindsay Lohan (33), Dina (57) uhićena je za vožnju u pijanom stanju u New Yorku, nakon što je tijekom vikenda navodno udarila jedno vozilo, piše Daily Mail

2018 MTV EMA

Njujorška policija priopćila je kako se incident dogodio oko 18.30 sati u subotu u blizini Merrick Mall-a na Long Islandu. Dina je navodno oštetila vozilo prije nego što je pobjegla s mjesta događaja, te je 'natjerala' vozača automobila da je prati do kuće na Long Islandu.

Policija je također priopćila kako je Dina, koja je vozila Mercedes iz 2016., privedena nakon što je odbila napraviti alkotest. Dina se nije ponašala primjereno prema policajcima. Naime, kako tvrde britanski mediji, psovala je policijskim službenicima tijekom uhićenja.

Očekuje se kako će se Dina pojaviti u nedjelju na sudu u Hempsteadu pod optužbom za vožnju u pijanom stanju, nelicencirani rad motornog vozila, napuštanje mjesta nesreće s oštećenjem imovine i vožnju iznad ograničenja. Naime, vozila je 77 km na sat u zoni gdje je bilo dopušteno 55 km na sat.

Dini ovo nije prvo uhićenje. Naime, prije sedam godina majka glumice vozila je u pijanom stanju, a u krvi je imala dva puta veću razinu alkohola od dopuštene. 

Policija ju je zaustavila nakon što su primijetili da prebrzo vozi. Također, u izvješću je pisalo da je Lohan ozlijeđena tijekom uhićenja, no dolaskom liječnika, utvrđeno je da je sve  u redu. Odvedena je u obližnju policijsku postaju na triježnjenje te je ubrzo puštena uz pratnju.

I Lindsay je, kao i majka, nekoliko puta uhićena, a dva puta zbog vožnje u pijanom stanju. Niz postupaka sa zakonom i borbe s ovisnošću prekinuli su njezinu filmsku karijeru koja je započela glavnom ulogom u Disneyevom remakeu 'Zamka za roditelje' 1998.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci