Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
38 komentara

Vraća se Ella: Singl 'Maza' sam napisala kad me 'oprala' ljubav

Iako je pjesmu htjela prodati, nije mogla odoljeti da je ne snimi u svojoj interpretaciji nakon što ju je E-Base isproducirao. Premijera spota se očekuje za desetak dana

Narodni radio
Foto: Narodni radio
38 komentara

U eteru Narodnog radija svoj povratnički singl u utorak je predstavila nekadašnja velika dance zvijezda Ella. S DJ-om i producentom E-Baseom snimila je pjesmu 'Maza' koju su premijerno predstavili u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' .

- Pjesmu sam napisala u trenutku slabosti. Dragog mi nije bilo doma dva dana i oprala me ljubav, iako inače nisam taj tip - priznala je dancerica poznata po hitu 'Iza ponoći'.

Iako je pjesmu 'Maza' namjeravala prodati, nije mogla odoljeti da je ne snimi u svojoj interpretaciji nakon što ju je E-Base isproducirao. U studio Narodnog radija stigli su sa snimanja spota kojeg režira mladi redatelj Dino Senčar. Video će poput pjesme biti klupski dok će atmosfera biti nabijena seksepilom.

- Ellu nagovaram da Mazu snimimo i na engleskom jeziku - rekao je jedan od najcjenjenijih domaćih house DJ-a koji na jesen priprema svoj veliki glazbeni projekt.

Maza kreće u osvajanje top ljestvica, a premijera spota očekuje se kroz desetak dana.

Naši partneri pišu
Message