Show

Komentari 1

Vraća se 'Otimačica': Gabriela Spanic glumi u novoj telenoveli

Vraća se 'Otimačica': Gabriela Spanic glumi u novoj telenoveli

Venezuelansku glumicu hrvatskih korijena mnogi pamte po glavnoj ulozi u seriji 'La Usurpadora'. Nakon dulje stanke, 1. lipnja ponovno se vraća na male ekrane

Početkom lipnja počinje se emitirati nova serija 'Si Nos Dejan', s brojnim zvijezdama meksičkih sapunica u glavnim ulogama. Obožavatelje telenovela najviše je obradovalo što se u najavi pojavila i Gabriela Spanic, koja se vraća na male ekrane prvi put nakon nakon sedam godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gabrielu hrvatska javnost najviše pamti po ulozi Fedore Montelongo, 'Otimačice' iz istoimene serije 'La Usurpadora'. Serija je bila vrlo gledana kod domaće publike, a zanimljivo je kako Spanic osim venezuelanskih ima i hrvatske korijene.

- Kad sam bila u Hrvatskoj, upoznala sam rođake u Šibeniku s kojima moj otac i stričevi održavaju vezu jer znaju dobro govoriti hrvatski, za razliku od mene koja jedino znam izgovoriti "sve je dobro" i "laku noć". Djed Antun podrijetlom je iz Zagreba, a baka Jelica s otoka Kaprija blizu Šibenika. Emigrirali su u Venezuelu 1947., nakon Drugog svjetskog rata - ispričala je Gabriela za Slobodnu Dalmaciju, te dodala kako se ponosi hrvatskim korijenima te kako želi sa sinom ponovno posjetiti Lijepu Našu.

Spanic je glumila i u popularnim serijama 'Uljez', 'Za tvoju ljubav', 'Zatočenica', 'Gospodarica tvoga srca' i 'Emperatriz', a nakon što se iz Meksika doselila u Budimpeštu i ondje sudjelovala u mađarskoj verziji 'Plesa s zvijezdama'.

Posljednjih godina nije imala glumačke angažmane, no svejedno je bila vrlo česta tema u medijima, najviše zbog svoje strasti prema estetskim korekcijama i botoksu. Mnogi komentiraju kako njezino lice izgleda potpuno neprepoznatljivo, no za njezino tijelo nitko nema zamjerke. Naime, glumica je u odličnoj formi te se često fotografira u golišavim izdanjima.

Najčitaniji članci