Show

Komentari 11

Vraća se show 'Zvijezde pjevaju' i imaju specijalnu gošću iz Srbije

Vraća se show 'Zvijezde pjevaju' i imaju specijalnu gošću iz Srbije

Uživat ćemo u atraktivnom nastupu srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu - Konstrakte! Ana Đurić Konstrakta trenutačno je u vrhu na kladionicama koje prognoziraju pobjednika na Eurosongu, kažu s HRT-a

Odličan show program donosimo ove subote, najavili su na službenoj Instagram stranici emisije 'Zvijezde pjevaju' i dodali da će u showu imati gošću. 

- Uživat ćemo u atraktivnom nastupu srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu - Konstrakte! Ana Đurić Konstrakta trenutačno je u vrhu na kladionicama koje prognoziraju pobjednika na Pjesmi Eurovizije - napisali su. Prošle subote emisija uživo nije emitirana zog bolesti. Konstrakta će nastupiti nakon natjecateljskog dijela showa.

- Poslušala sam Dimšić i sviđa mi se što ona sama izvodi taj nastup i nosi ga. Nadam se da se nas dvije vidimo u finalu. Nismo se još upoznale, vidjet ćemo se tamo - otkrila je za 24sata Konstrakta ovih dana.

Dodala je da je provela pola djetinjstva slušajući Josipu Lisac, a najdraža hrvatska pjesma joj je 'Zovi čovika' izvođača Vojka V. U utorak prijepodne Konstrakta je na kladionicama držala 15. mjesto pa joj mnogi predviđaju ulazak u finale, a kao što vidimo po kladionici koja predviđa pobjedu na Eurosongu, na 15. je mjestu.

Naša Mia Dimšić je na 33. mjestu od ukupno 40 zemalja.