Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

Vranješ se javio Dari Bubamari, a ona ga je javno 'popljuvala'...

Između ostalih, Dari se odlučio javiti Vranješ koji se i sam nedavno našao u središtu skandala nakon što su u javnost 'procurile' golišave slike koje mu je navodno slala Jelena Karleuša

Foto: Instagram/kolaž
36 komentara

Nakon što se na Instagram profilu folk pjevačice Dare Bubamare (43) pojavio eksplicitni video koji je, kako kaže, zabunom objavila ona sama, snimka se brzo proširila društvenim mrežama. Iako je nakon nekoliko minuta Dara Bubamara tu objavu obrisala, ona je već postala viralna i vidjele su je tisuće ljudi.

Foto: Instagram

Da bi se našalila i pokuša izvući iz neugodne situacije u kojoj se našla, srpska pjevačica objavljivala je poruke obožavatelja koje su joj svako malo pristižu nakon objavljenog videa.

Između ostalih, Dari se odlučio javiti i nogometaš Ognjen Vranješ (29), koji se i sam nedavno našao u središtu seks skandala nakon što su u javnost 'procurile' eksplicitne fotografije i poruke koje mu je navodno slala druga srpska pjevačica, Jelena Karleuša (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mislio sam stvarno da ga bolje pu*iš - napisao joj je Vranješ, ali nije dobio reakciju kakvu je vjerojatno očekivao. Dara Bubamara fotografirala je njegovu poruku i objavila je u storyju na društvenim mrežama.

- Pogle' ovog???! Klasični Indijanac - napisala je Dara Bubamara, pritom se rugajući nogometašu.

Foto: Instagram/Screenshot

Prema pisanju srpskog portala Blic.rs., Dara je na snimci potpuno gola, a u prvom planu su njezine grudi. Ubrzo su se internetom proširili 'screenshotovi' videa, a obožavatelje je najviše šokiralo što u ruci drži seksualno pomagalo. Nije dugo trebalo da se pjevačica i sama oglasi o navodnoj seks snimci.

- Omaklo mi se. Stisnula sam pogrešan gumb. Malo sam vježbala. Neka smo živi i zdravi - napisala je pjevačica, pokušavajući uvjeriti svoje pratitelje da snimku nije namjerno objavila.

Foto: Instagram

Međutim, ovo nije prvi put da su njezine golišave fotografije dospjele u javnost.

Podsjetimo, njezine gole fotografije 'isplivale' su u javnost i 2015., kada je pjevačica tvrdila da joj je aferu smjestio jedan nogometaš. Srpski mediji tada su se odmah raspisali o tome kako su spomenute poruke i fotografije namijenjene njezinom 17 godina mlađem ljubavniku, ali šuškanja o tome Dara Bubamara nikad nije potvrdila.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Naši partneri pišu
Message