Show

Komentari 49

Vruće scene: Bivša manekenka 'u borbi' s bikinijem na plaži...

Vruće scene: Bivša manekenka 'u borbi' s bikinijem na plaži...

Ambrosio je otkrila kako je u novu godinu ušla s dečkom, talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem na jednoj od plaža u Brazilu, a nekoliko dana ranije objavila je fotografiju na kojoj pozira u njegovom zagrljaju...

Umirovljenu manekenku Alessandru Ambrosio (38) paparazzi su snimili u minijaturnom bikiniju na brazilskoj pješčanoj plaži u Florianópolisu. Brazilka je inače poznata kao ljubiteljica sporta pa se zabavljala igrajući tenis, odbojku, a uživala je i u čarima mora. 

Alessandra Ambrosio enjoys day out on speedboat, plays beach tennis Florianopolis.

Bivša Viktorijina anđelica pažnju je plijenila u mini bikiniju koji joj je zadavao probleme jer je jedva 'obuzdavao' poprsje... 

Alessandra Ambrosio shows off her supermodel curves while playing beach tennis

Ambrosio je otkrila kako je u novu godinu ušla s dečkom, talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem na jednoj od plaža u Brazilu, a nekoliko dana ranije na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u njegovom zagrljaju.

Uz dečka, Alessandra je Novu godinu proslavila i u društvu kćeri Anje (11) i sina Noaha (7) koji su joj najveća ljubav.

Krajem 2017. Alessandra se oprostila od Victoria's Secreta što je začudilo, ali i rastužilo njezine brojne obožavatelje. 

- Nemam riječi kojima bih uopće mogla opisati koliko sam zahvalna što sam bila dio ovog fantastičnog brenda koji je inspirirao i mene i žene širom svijeta. Nisam mogla ni sanjati da ću raditi 17 modnih revija za njih - izjavila je Ambrosio. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

 

Najčitaniji članci