Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Vučković je kolegama branila da dođu na pogreb Ani Štefok

Zdenka Vučković htjela je zabraniti da na Anin posljednji ispraćaj dođu Višnja Korbar i Zdenka Kovačićek koje su je prozvale zbog nebrige te Paolo Sfeci

Anto Magzan
Foto: Anto Magzan
27 komentara

Prijatelji i kolege danas se opraštaju od Ane Štefok na Krematoriju zagrebačkog Mirogoja. Kraj lijesa će stajati dvije nećakinje 'hrvatske Edith Piaf' i Zdenka Vučković, s kojom je Štefok imala ugovor o dosmrtnom uzdržavanju. Vučković je, doznajemo od glazbenika, htjela zabraniti da na Anin ispraćaj dođu njezine prijateljice Višnja Korbar i Zdenka Kovačićek te predsjednik Hrvatske glazbene unije Paolo Sfeci. Naljutili su je jer su je prozvali da je zbog njezine nebrige Štefok spala na 30 kila i da se o njoj nije brinula iako se odmah upisala na njezin stan u Zapruđu.

Svi će ipak biti na pogrebu, a Korbar i Kovačićek su među 12 glazbenika koji će Ani držati posljednju stražu. Jučer je trebao biti poznat rezultat obdukcije pjevačice koju su prošlog tjedna našli mrtvu u stanu, no u Zavodu za sudsku medicinu kažu da će nalazi biti gotovi za nekoliko dana. Vučković je prekjučer ustvrdila da je obdukcija pokazala kako je Ana umrla od srčanog udara i u krvi imala opijate. Korbar i Kovačićek prozvale su Vučković jer Štefok nije posjetila od lipnja. Ana se žalila kako nema što jesti jer Vučković ne plaća njezin kredit pa joj banka uzima cijelu mirovinu. Upućeni izvori kažu da Vučković ima četiri stana u Zagrebu, a lani je kupila i stan u Opatiji.

'Pokušavali smo pomoći, ali nije bilo rješenja'

Oko Ane su se angažirali i kolege i Grad, ali ona nije prihvaćala nijedno razumno rješenje. Nismo joj mogli silom pomoći jer je, prema ocjeni liječnice, bila poslovno sposobna, priopćila je Hrvatska glazbena unija.

Naši partneri pišu
Message