Obavijesti

Show

Komentari 38

Vuica traži Gral, I. Brkić s 'Kulom' ide po kućama

Vuica traži Gral, I. Brkić s 'Kulom' ide po kućama
7

U POTRAZI ZA SMISLOM ŽIVOTA: Mnogo poznatih duhovno se obnavlja kod fra Zvjezdana Linića. Najdalje su otišle Edita Majić i Ivana Brkić

VIDEO

Bivša pjevačica Ivana Brkić (22) sljedbenica je Jehovinih svjedoka. Otkrivši religiju koja govori o skorom smaku svijeta i ostvarenju Božjeg raja na zemlji, Ivana se prije dvije godine odrekla glazbe. Bila je na vrhuncu karijere. Mikrofon je zamijenila časopisom Kula stražara:
- Istina je, idem po kućama - kaže Ivana, koja isto tako zbog vjere ne bi primila transfuziju krvi.
Goran Karan (44) sljedbenik je Hare Krišne.
- Pokušavam mantrati maha-mantru na japa-mali, vaišnavskoj brojanci - govori pjevač.
Josipa Pavičić (30) pomirila se s Bogom na “Farmi” nakon što ju je ispovijedio fra Zvjezdan Linić. Marija Husar (32) na duhovnim obnovama kod fra Linića u Samoboru upoznala je sadašnjeg dečka Vjeku Rimca Čapljinu. Voditelj Denis Latin (42) duhovnu metodu Excalibur novosadskoga gurua Živorada Mihajlovića Slavinskog počeo je prakticirati nakon što je doznao da boluje od Chronove bolesti. Matija Vuica je templarka i traži Sveti Gral.

BOŽIDAR ALIĆ UMALO SE ZAREDIO
Glumac (53) prije desetak godina prokockao je majčin stan u Zagrebu i završio u Vrapču, pa se htio zarediti. Cijeli stan mu je u krunicama i raspelima. Želja mu je upoznati Svetog oca i otići u Hollywood.

POSTALA JE EDITA MARIE DE LA CRUZ
Bivša glumica Edita Majić (38) položila je jučer zavjete duše i Boga u samostanu Bosonogih karmelićanki Sv. Josipa u Avili. Na ceremoniji su bili njezina mama Jadranka te dva brata. - Izgleda sretno, ispunjeno i zadovoljno - rekla nam je Nada Šurjak, HTV-ova novinarka, koja je bila u Avili kako bi snimila dokumentarni film o Editi. Film će se zvati “Edita Maria de la Cruz”, a prikazat će ga za Božić.
- Osim obitelji, na Editinu zaređenju bila je skupina hodočasnika iz Splita. Razgovarali su kroz dvostruke rešetke. Primala je njihove molbe za molitvu - priča Nada. Naša glumica prva je strankinja u zadnjih 500 godina koja je ušla u taj samostan. (sš)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...