Obavijesti

Show

Komentari 5

Vukojević je nakon optužbi o nasilju i vijesti o razvodu bio na utakmici s Eduardom Da Silvom

Vukojević je nakon optužbi o nasilju i vijesti o razvodu bio na utakmici s Eduardom Da Silvom
6

Mogu potvrditi da sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, rekao je Ognjen nakon privođenja

VIDEO

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević (36) viđen je u utorak na utakmici Gorice i Hajduka nakon što se proširila vijest da se razvodi od supruge Andree Ćupor (38), bivše Miss Hrvatske, koja je na društvenim mrežama vratila djevojačko prezime i nema više njegovo. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bivši 'vatreni' prijetio supruzi: 

Pokretanje videa...

01:22

Nogometaš utakmicu s tribina nije pratio sam, s njime je u društvu bio i Eduardo da Silva (37). Bio je miran, sjedio je i prekrižio ruke, a cijelo vrijeme imao je ozbiljan izraz lice i tek bi s vremena na vrijeme pogledao u mobitel. 

Velika Gorica: Poznati s tribina pratili utakmicu Gorice i Hajduka

Kako je doznao Story.hr, Ognjen i Andrea više ne žive na istoj adresi, ona se navodno iselila iz zajedničkog doma na Tuškancu i unajmila stan u Centru Cvjetni.

Velika Gorica: Poznati s tribina pratili utakmicu Gorice i Hajduka

Zajedno su bili od 2008., a u braku četiri godine. Nevolje su započele u svibnju kada je protiv Vukojevića podignuta kaznena prijava. U pripitom je stanju 7. svibnja prijetio supruzi, koja ga je zatim prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. 

Bio je u alkoholiziranom stanju, počeo je urlati na suprugu te je prijetio smrću njoj i članovima obitelji. Kad je Andrea htjela zvati policiju, on ju je gurnuo. Imao je 0,6 promila alkohola u krvi kad ga je policija privela te je prenoćio u postaji. Pustili su ga na slobodu uz određene mjere opreza, odnosno nije se smio vratiti u obiteljski dom i približiti Andrei na manje od 200 metara. 

Kaznena prijava za obiteljsko nasilje je odbačena nakon 20 dana i ukinute su mjere opreza. Vukojević se nakon svega tada bio oglasio pisanom izjavom. 

- Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida - rekao je nakon privođenja.

Grgo Jelavić

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin