Obavijesti

Show

Komentari 0

WAGS-ice s domaćih terena: Igrače s tribina bodre bivše misice i ljubavi iz srednjih škola

WAGS-ice s domaćih terena: Igrače s tribina bodre bivše misice i ljubavi iz srednjih škola
24

Ljepotice koje će bodriti igrače Hajduka i Rijeka na večerašnjem finalu kupa sigurno ne nedostaje. Žene hajdukovaca malo su više poznatije javnosti

VIDEO

U Splitu se danas igra finale kupa 2022. godine između Hajduka i Rijeke. U borbi su za trofej, koji je i jednima i drugima prijeko potreban kako bi uljepšali sezonu. Osim trofeja tribine uljepšavaju svakako bolje polovice igrača koje ih redovno bodre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gosti VIDEO

U postavi splitskih i riječkih žena, ljepotica ne manjka, a u nastavku vam donosimo bolje polovice jednih od najboljih igrača sezone.

Antonija Subašić, žena Danijela Subašića iz Hajduka

Antonija i Danijel zajedno su nešto manje od dvadeset godina, a prohodali su 2002. godine u Zadru. Svoj privatan život pokušavaju držati što dalje od očiju javnosti. Zajedno imaju dijete, sina Antonia. Koliko ne vole medijsku pažnju govori i to da Antonija nije bila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je Hrvatska ostvarila povijesni rezultat.

- Samo neka Antonia stoji u našoj maloj fan zoni, u našem stanu u Zadru. Prijateljica Ana joj peče najbolje bruskete na svijetu i zajedno gledaju utakmice - rekao je tada Subašić.

Iris Rajčić, žena Marka Livaje iz Hajduka

Iris Rajčić (42) jedna je od najomiljenijih osoba u Splitu jer je zahvaljujući njoj, njen suprug, nogometaš Marko Livaja (28), ostao u Hajduku, a neki je čak nazivaju i 'kraljicom Torcide'.

Split: Marko Livaja najbolji je igrač HNL-a u 2021. godini, odabrali su to kapetani naših prvoligaša

Nogometaš i 14 godina starija manekenka imaju dvoje djece, Elizabet (4) i Lorenza (1). Svoju dugogodišnju vezi ovjekovječili su u svibnju u Splitu na Sustipanu. Iris je kuma bila bivša voditeljica Lana Pavić, a Livaji dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva Mate Mamić.

Zagreb: Poznati iz svijeta mode i glazbe na drugoj ve?eri Perwoll fashion.hr

Vanja Kalinić, žena Nikole Kalinića iz Hajduka

Nikola Kalinić i supruga Vanja skupa su od tinejdžerskih dana, a od nedavno su se vratili u Split gdje su se i upoznali 2004. kad je njemu bilo 19, a njoj 20 godina. Vjenčali su se 2013. godine. 

- Upoznali smo se u Splitu preko zajedničkih prijatelja. Nikola me osvojio na prvi pogled jer je već tada, s 19 godina, bio ozbiljan i zreo - ispričala je Vanja 2016. za Gloriju.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Matea i kćerkicu Lotu.

Jelena Kalinić, žena Lovre Kalinića iza Hajduka

Supruga hrvatskog vratara Lovra Kalinića, Jelena Kalinić svoju privatnost skriva od očiju javnosti, a društvene mreže su joj zaključane. 

Samozatajna brineta magistra je forenzike, a ona i Lovre su svoju dugogodišnju vezu brakom okrunili 2015. godine. Par zajedno ima dvije kćeri Tomislavu i Korinu.

Medina Vučkić, žena Harisa Vučkića iz Rijeke

Žena ofenzivnog igrača NK Rijeke, Harisa Vučkovića, skriva se od očiju javnosti. Profili na društvenim mrežama Medina Vučkić je zaključala, a iz opisa tek doznajemo kako zajedno imaju jednu kćerkicu. Za razliku od nje, Haris ponekad zna počastiti svoje pratitelje i nekom fotografijom obiteljske idile. 

Kako je njihova ljubav započela i gdje su se upoznali javnosti nije poznato, ali izgleda da uživaju u svojoj privatnosti.

Bojana Babović, žena Andrije Vukčevića iz Rijeke

Bojana kao i prethodna žena igrača Rijeke ima zatvorene profile na društvenim mrežama, dok njen suprug tek ponekad podijeli zajedničku fotografiju. U studenom prošle godine par je dobio i kćerkicu. 

Tamara Chuprina, žena Darka Velovskog iz Rijeke

Dok ostale žene igrača Rijeke skrivaju svoj privatan život, Tamara na svojim društvenim mrežama često dijeli obiteljske fotografije i druženja. Bodri svog muža i sa tribina. 

Par se tek nedavno vjenčao, a nedugo nakon na svijet je došao i sin Vedran. Koliko vidimo na profilu Tamare, trenutačno žive na relaciji Hrvatska - Makedonija.

Jelena Prskalo, žena Andreja Prskala iz Rijeke

Iskusni vratar Rijeke, Andrej Prskalo već je dugi niz godina u sretnom braku. Na svojem profilu objavi tek poneku fotografiju s ženom Jelenom, a njen profil je zaključan za javnost. Par zajedno ima dvoje djece i sudeći prema objavama Andreja, provode što je više moguće vremena zajedno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin