Obavijesti

Show

Komentari 3

WAGsice Engleza: Evo tko navija na tribinama za zvijezde poput Kanea, Grealisha i Ramsdalea

WAGsice Engleza: Evo tko navija na tribinama za zvijezde poput Kanea, Grealisha i Ramsdalea
5

Jack Grealish sa djevojkom Sashom u srpnju 2021. godine posjetio je Dubrovnik. Par je tijekom dana uživao na nudističkoj plaži, dok su večeri provodili u gradu, privlačeći brojne poglede

VIDEO

Engleska nogometna reprezentacija večeras u 20 sati igra drugu utakmicu u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu u Katru. Prvu utakmicu odigrali su protiv reprezentacije Irana i pobijedili rezultatom 6:2, a sada je na redu borba s SAD-om. Za vrijeme utakmica nogometaši engleske reprezentacije uvijek imaju veliku, ali i atraktivnu podršku.  Na prvenstvenim utakmicama prate ih supruge, a evo tko su one...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Italija - Engleska 4-3 (finale Eura) VIDEO

Djevojka Jacka Grealisha

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sasha Attwood (26) djevojka je engleskog nogometaša Jacka Grealisha (27). Zajedno su od 16. godine, kada su se upoznali u srednjoj školi. Sasha je plavokosa manekenka te ju zastupa jedna od najboljih agencija u Engleskoj, Elite modeling agency'. 

Jack i Sasha u srpnju 2021. godine posjetili su naš najpoznatiji grad na obali, Dubrovnik. Prije nego što su došli u Hrvatsku, uživali su na ljetovanju u Grčkoj. U Dubrovniku su uživali na plaži Cava, koja je inače namijenjena nudistima. Kasnije, u večernjim satima, privlačili su poglede šetajući Starim gradom.

Što rade stoper od 30 milijuna eura i prvi golman Engleske? 'Jedan od najgorih braniča ikad'
Što rade stoper od 30 milijuna eura i prvi golman Engleske? 'Jedan od najgorih braniča ikad'

Supruga Harryja Kanea

Katie Kane (30), instruktorica fitnessa i influenserica s 200 tisuća pratitelja na Instagramu, s engleskim nogometašem u vezi je devet godina. Katie i Harry (29) znaju se od djetinjstva. Upoznali su se još u osnovnoj školi. 

U 2017. godini par se zaručio na Bahamima, gdje su bili na odmoru s kćeri Ivy (5). Osim Ivy Jane, imaju i kći Vivienne Jane (4) i sina Louisa Harryja (1).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @katekanex

Djevojka Johna Stonesa 

Olivia Naylor (31) s Johnom Stonesom (28) u vezi je od 2019. godine. Kozmetičarka, s vlastitim salonom vrlo je ambiciozna. Dio je tvrtke za dječju odjeću Moosh. I Olivia i nogometaš imaju djecu iz prošlih veza. 

Zaručnica Marcusa Rashfotda

Engleski nogometaš Marcus Rashford (25) djevojku Luciu Loi zaprosio je u lipnju ove godine. Fotografije prosidbe par je objavio na društvenim mrežama i oduševio pratitelje. 

Djevojka Luke Shawa

Anouska Santos je već dugi niz godina u vezi s Luke Shawnom (27). Zajedno imaju dvoje djece, a privatni život drže daleko od očiju javnosti. 

Englezi su objavili popis za SP, u Katar putuju i ozlijeđeni igrači
Englezi su objavili popis za SP, u Katar putuju i ozlijeđeni igrači

Supruga Harryja Maguirea

Ferne Maguire i Harry Maguire (29) sudbonosno 'da' izrekli su ranije ove godine. Svečanu ceremoniju priredili su u Francuskoj nakon što ju Je Harry 2018. godine zaprosio tijekom romantičnog putovanja u Pariz. 

- Harry me učinio najsretnijom djevojkom na svijetu i pitao me da se udam za njega na najsavršeniji način - napisala je tada oduševljena Ferne. 

Par je zajedno od 2011. godine, a 2019. dobili su prvo dijete. 

Zaručnica Aarona Ramsdalea 

Igrač Arsenala, Aaron Ramsdale (24), djevojku Georgiu Irwin, koja radi kao stjuardesa British Airwaysa, zaprosio je u kolovozu ove godine. Aaron i Georgia zajedno su od 2019. godine. 

- Ljubav mog života - napisala je zaručnica nogometaša uz fotografiju na kojoj uz Aarona pokazuje prsten.

Supruga Connora Coadyja

Amie Coady i Connor Coady (29) u braku su od 2016. godine. Počeli su izlaziti kao tinejdžeri, a danas imaju tri sina, Henrija (7), Freddieja (5) i Louieja (3). 

Supruga Jordana Pickforda

Golman engleske reprezentacije, Jordan Pickford (28), na Maldivima se, ranije ove godine, vjenčao s influencericom Megan. Iako su se zakonski vjenčali 2020. godine, zbog pandemije su odgodili ceremoniju i priredili je ove. 

- Vrijedilo je čekati najčarobniji dan s mojom srodnom dušom - napisala je nakon svadbe Megan. Inače, par je u 2019. godini dobio sina Arla. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'MILA HORVAT JE TVRD ORAH, ALI JA NE ODUSTAJEM' 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje