Obavijesti

Show

Komentari 57

Wayne Rooney: Neću niti pokušati spasiti svoj brak

Wayne Rooney: Neću niti pokušati spasiti svoj brak
13

Nakon što je u svim medijima objavljeno da ju je prevario, Coleen Rooney rekla je nogometašu da ga više ne treba i da ga nikada više ne želi vidjeti

VIDEO

Wayne Rooney (24) ustrajan je u odluci da neće pokušati spasiti brak ako njegova supruga Coleen (24) zatraži rastavu nakon što je saznala za njegovu aferu s prostitutkom.
- Wayne nije spreman podnijeti kritike od strane supruge i njezine obitelji. Ako ona to ne može podnijeti i to je gotovo, neka tako bude - izjavio je izvor blizak nogometašu. Coleen i njihov desetomjesečni sin Kai su kod njezinih roditelja. Dok se engleski nogometaš spremao na put u Švicarsku supruga mu je poručila da ga više ne treba i da ga ne želi vidjeti. Njezin otac zabranio je Wayneu da ikada više dođe u njihovu kuću. Sudeći prema izjavi prostitutke Jennifer Thompson (21), Rooney nikada nije ništa poduzeo da prikrije njihov odnos. Nalazili su se u hotelu s pet zvijezdica, a o njoj je otvoreno govorio i ispred suigrača iz kluba.
- Wayne je priznao da je istinita priča s prostitutkom. Rekao je da bi volio samo da se to nikada nije dogodilo - rekao je prijatelj para.
Dok se u frizerskom salonu uređivala za odlazak na krstitke, Coleen je od supruga dobila SMS kojim ju je obavijestio da će se u medijima pojaviti priča o njegovom preljubu. Jennifer tvrdi da je s Rooneyom spavala sedam puta. 'Juicy Jeni' kaže da joj je Rooney plaćao oko 10 tisuća kuna svaki put kad su bili zajedno.

'JUICY JENNY' SE BAVI PROSTITUCIJOM IAKO JE BOGATA?
Jennifer Thompson kći je direktora naftne tvrtke. Pohađala je privatne škole, no nakon što je ušla u pubertet postala je vrlo razuzdana.
- Ako je razljutite ona će spavati s vašim dečkom - prokometirao je Jennifer jedan od poznanika. Nju su navodno roditelji, koji su trenutačno na odmoru u Portugalu, razbaštinili te ona ne živi s njima. Njen brat rekao je kako ne vjeruje da mu je sestra zaista prostitutka te da treba novce, dobila bi ih od mame i tate. Dodao je kako je ona zapravo vrlo draga cura koja je samo željna pažnje.
- Ja sam jedna od onih koje volite ili mrzite, nema između - napisala je na svom Facebook profilu Mi$$ J.T., kako sebe naziva Jennifer.

U KREVETU IM SE PRIDRUŽILA JOŠ JEDNA CURA?
Prema pisanju britanskih medija slavnom nogometašu te njegovoj ljubavnici u krevetu se pridružila još jedna djevojka. Njena ispovijest trebala bi osvanuti u medijima tijekom slijedećih nekoliko dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano
Alex izgubio u duelu i napustio 'Survivor': 'Nancy je bila bolja. Ponosan sam na svoj put ovdje'
PRIDRUŽIO SE POROTI

Alex izgubio u duelu i napustio 'Survivor': 'Nancy je bila bolja. Ponosan sam na svoj put ovdje'

Što se tiče svih mojih nominacija, ne želim se više vraćati na to – bilo pa prošlo, rekao je Alex