Obavijesti

Show

Komentari 84

Wentworth Miller: Prvi put sam se pokušao ubiti s 15 godina

Wentworth Miller: Prvi put sam se pokušao ubiti s 15 godina
3

Svaki dan bio je test, a bilo je i tisuću načina kojima sam se poželio odvesti u propast, tisuću načina kojima sam mogao izdati sam sebe, pričao je glumac

VIDEO

Nakon što je u kolovozu priznao da je homoseksualac, Wentworth Miller (41) otkrio je kroz što je sve prolazio dok je tu činjenicu o sebi skrivao od javnosti. Tijekom govora na večeri kampanje o ljudskim pravima u Seattleu, zvijezda serije 'Zakon braće' šokirao je mnoge. 

- Svaki dan bio je test, a bilo je i tisuću načina kojima sam se poželio odvesti u propast, tisuću načina kojima sam mogao izdati sam sebe i pasti pod utjecaj drugih i ne prihvatiti ono što drugi misle da je normalno i prihvatljivo - otkrio je glumac te nastavio:

- A kad ste na testu, postoji cijena koju plaćate. Emocionalno, psihički, fizički. Kad sam se prvi put pokušao ubiti, imao sam 15 godina. Čekao sam da ostatak obitelji napusti dom tijekom vikenda. Bio sam sam u kući kad sam progutao bočicu tableta. Ne sjećam se što se događalo sljedećih dana, no pretpostavljam da sam u ponedjeljak bio u autobusu na putu za školu i ponašao se kao da je sve bilo u redu. 

- Nisam htio pomoć, htio sam reći svima tko sam. Već s 15 godina - zaključio je glumac koji je otkrio da je homoseksualac nakon što je odbio poziv da sudjeluje na Međunarodnom filmskom festivalu u Rusiji.

Pojasnio je kako je duboko razočaran potezima ruske vlade i njihovim odnosom prema homoseksualcima.

- Budući da sam i sam homoseksualac, ne mogu doći u zemlju u kojoj bi mi branili osnovna ljudska prava - rekao je tada glumac koji je nakon svog priznanja dao stotine intervjua. 

- Imao sam bezbroj prilika govoriti o tome što sam, ali odlučio sam lagati jer sam razmišljao o tome kako će se moje priznanje odraziti na moj rad i sve ono što sam godinama gradio. Bio sam ispunjen strahom. Kad sam se sjetio djece kojima sam možda uzor, uvijek sam se predomislio oko otkrivanja svoje tajne u javnosti - bio je iskren Miller te je dodao da je zbog svega poželio odreći se glume, a vjerovao je samo obitelji i bliskim prijateljima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin