Obavijesti

Show

Komentari 3

Westu karijera ide nizbrdo, na utakmici je izbjegavao Kim, kritiziraju bizarno ponašanje

Westu karijera ide nizbrdo, na utakmici je izbjegavao Kim, kritiziraju bizarno ponašanje
9

Iako je poznato da Kanye ima nepredvidive ispade na društvenim mrežama, 2016. dijagnosticiran mu je bipolarni poremećaj. Nakon niza ispada, Westu su propali i neki poslovni planovi

VIDEO

Kanye West (45) svratio je na doručak nakon neugodnog susreta s Kim Kardashian (42) na nogometnoj utakmici svog sina. Reper, čija je karijera krenula nizbrdo nakon nedavnih antisemitskih izjava, primijećen je dok je izlazio iz ležernog restorana u četvrti Westwood u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kardashian 01:11

Ranije je imao neugodan susret s bivšom suprugom Kim dok su podržavali šestogodišnjeg sina Sainta, pokušavajući se držati podalje jedno od drugog.

Kanye je sjedio u restoranu za stolom kraj prozora dok je konobarica pisala njegovu narudžbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ye_gallery

Iako se držao podalje od bivše supruge, producent je viđen kako stoji uz sina.

Sport mu je način da provodi vrijeme sa svojom djecom, a u posljednje vrijeme ga viđaju na tribinama košarkaških utakmica Sainta i starije kćeri North.

Ranije, u petak navečer, Kanye se oglasio na društvenim mrežama i žalio se na trenutno stanje u više industrija. Kontroverzni reper iznosi objave o ugovorima te se čak pozvao na poznato ime i iskustvo pjevačice Lauryn Hill (47) kako bi istaknuo svoju priču.

Najprije je post započeo kako mu je još dopušten pristup platformi Marka Zuckerberga, želeći istaknuti ugovore.

- Ponovit ću ovo. Pogledajmo ugovore. Filmske ugovore. Sportske ugovore. Glazbene. Hipoteke. Da vidimo ugovore. Dakle, možemo li bolje poslovati. Pretučen sam do temelja i još uvijek nema odgovornosti - pisao je.

Reper je istaknuo i kako 'nepoznate sile' pokušavaju uništiti njegov život.

Njegova sljedeća objava prikazala je sliku Lauryn Hill kako gleda u nebesa. U naslovu je napisao 'Ljubav je odgovor, Bog je ljubav'.

- Pita li se itko kako je izgledao ugovor za snimanje gospođe Hill i zašto je prestala profesionalno snimati. Više nećemo biti naviknuti na ugnjetavanje - istaknuo je.

Kanye West više nije milijarder
Kanye West više nije milijarder

Pjevačica Lauryn pričala je za Rolling Stone o tome zašto nikada nije snimila još jedan album nakon objavljivanja njezinog iznimno uspješnog i hvaljenog solo debija 'The Miseducation of Lauryn Hill' koji je izašao 1998.

- Čudno je što me nitko iz moje izdavačke kuće nikada nije nazvao i pitao kako ti možemo pomoći da napraviš još jedan album, ikad... - rekla je Hill u jednom podcastu.

Kanyeova posljednja objava stiže dok on i dalje osjeća pritisak zbog antisemitskih komentara koje je dao početkom mjeseca. Reperov Twitter račun također je suspendiran.

Britanski novinar Piers Morgan prošlog tjedna je pitao Westa žali li zbog tih objava, na što je reper odgovorio da apsolutno ne žali ni zbog čega.

Iako je poznato da Kanye ima nepredvidive ispade na društvenim mrežama, 2016. dijagnosticiran mu je bipolarni poremećaj. Nakon niza antisemitskih ispada, Westu su propali neki poslovni planovi.

Bogatstvo bi mu moglo pasti nakon što je nekoliko unosnih poslova ispušteno. Njegov ugovor s Balenciagom i Gapom je propao, a repera je jučer odbacila i agencija za talente CAA.

Bivši supružnici u sukobu: I Kim je javno osudila Kanye Westa
Bivši supružnici u sukobu: I Kim je javno osudila Kanye Westa

- Antisemitizam, rasizam i mržnja u bilo kojem obliku neoprostivi su i ne toleriraju se u skladu s našim vrijednostima. U ime naših klijenata, zaposlenika i dioničara, surađujemo s organizacijama koje se bore protiv mržnje i diskriminacije - stoji u priopćenju GAP-a.

Njegovi računi na Twitteru i Instagramu bili su ograničeni, a platforme društvenih medija priopćile su da su uklonile njegove objave koje su korisnici na mreži osudili kao antisemitske.

- Adidas ne tolerira antisemitizam i bilo koju drugu vrstu govora mržnje. Nedavni komentari i postupci bili su neprihvatljivi, puni mržnje i opasni te krše vrijednosti tvrtke kao što su različitost i uključenost, međusobno poštovanje i poštenje - rekli su iz Adidasa. Tvrtka je također istaknula da će prekid veze s reperom vjerojatno imati 'negativan učinak do 250 milijuna eura na neto prihod tvrtke u 2022.'.

Partnerstvo je počelo 2013., nakon što je napustio suradnju s Nikeom, a očekivalo se da će to biti desetogodišnja suradnja.

Prije nego što su ga napustili, Kanye se već počeo javno prepucavati s Adidasovim rukovoditeljima, optužujući ih za 'krađu' njegovih ideja.

Odluka Adidasa da raskine partnerstvo s Kanyeom predstavlja najnoviji udarac za repera koji je doživio da su brojni radni odnosi ukaljani u svjetlu njegovih nedavnih kontroverzi.

West posjeduje brend Yeezy, za kojeg stručnjaci tvrde da će mu tržište preprodaje eksplodirati jer se više neće proizvoditi u masovnim količinama.

Tamar Andrews, Kanyeova savjetnica, službeno je podnijela ostavku početkom ovog mjeseca nakon navedenih ispada jer je osjećala da više ne može podržavati organizaciju.

West se posljednjih tjedana suočava s masovnim kritikama zbog svog bizarnog ponašanja, donosi Daily Mail.

Tenisice Kanye Westa mogle bi se prodavati za 50 posto višu cijenu nakon odlaska Adidasa
Tenisice Kanye Westa mogle bi se prodavati za 50 posto višu cijenu nakon odlaska Adidasa

POGLEDAJTE NOVI IZAZOV U EKSPERIMENTU S RENEOM I ANĐELKOM: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael