Obavijesti

Show

Komentari 7

'Wonder Woman': Što kritičari misle o ovom herojskom filmu?

'Wonder Woman': Što kritičari misle o ovom herojskom filmu?
8

Postoje neki filmovi koji na jedvite jade uspiju zaraditi neke novce na kino blagajnama jer su dobili stvarno grozne kritike što kritičara, što publike. 'Wonder Woman' očigledno nije takav film

VIDEO

Jedan od događaja koji mogu bez ikakvog problema upropastiti nade producenata filma i financijera svakako je loša ocjena koju bi film mogao dobiti od kritike.

Već se u nekoliko navrata dogodilo da su loše ocjene odvratile publiku od gledanja nekog filma, no u slučaju nadolazećeg superherojskog uratka 'Wonder Woman', situacija nije takva. Kako možete vidjeti na priloženoj slici, ocjene kritike za 'Wonder Woman' su nevjerojatno visoke, čak 97 posto.

Prisjetimo li se kako su se proveli prošlogodišnji uradci, 'Batman v Superman: Zora pravednika' te 'Odred otpisanih', posve nam je jasno da je pred nama napokon film kojeg smo jako dugo očekivali. Oba navedena filma su na kraju i uspjela povratiti uloženo, no zarada od njih, nakon pokrivanja troškova zasigurno je bila niska.

Takva situacija se sigurno neće ponoviti s 'Wonder Woman', čija ocjena raste sa svakim satom i koja nam je vratila nade u superherojski žanr.

U glumačkoj postavi su uz Gal Gadot i Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui te Eugene Brave Rock. Režije se prihvatila Patty Jenkins, redateljica hvaljenog 'Čudovišta'.

'Wonder Woman', u distribuciji Blitza, pogledajte pretpremijerno 31. svibnja u CineStaru i to u najboljim formatima IMAX, 4DX i REALD 3D, a ulaznice možete kupiti na blagajni kina ili online na Blitz-CineStaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode