Obavijesti

Show

Komentari 21

Woody Harrelson: 'Umalo me ubila hrvatska džudo banda'

Woody Harrelson: 'Umalo me ubila hrvatska džudo banda'
2

Glumac se u jednom intervjuu prisjetio kako se sprijateljio s "pogrešnim" djevojkama na plaži u Dubrovniku. Njihovi momci bili su članovi "opasne bande" pa je Woody postao njihova meta

VIDEO

U Split su doputovale brojne holivudske face, a među njima i glumac Woody Harrelson (60) koji je jednom prilikom otkrio da se zbog zgodnih djevojaka zamjerio momcima u Hrvatskoj koji su ga tada zamalo pretukli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

David Beckham VIDEO

Woody Harrelson prije desetak godina ispričao je u intervjuu u novom izdanju Playboya kako mu je uloga tupavog barmena u humorističkoj TV seriji "Kafić Uzdravlje" (Cheers) iz 1980-ih pomogla da ne pogine u Hrvatskoj.

The 75th Cannes Film Festival - Photocall for the film "Triangle of Sadness" in competition

Glumac se prisjetio kako se početkom 2000-ih sprijateljio s "pogrešnim" djevojkama na plaži u Dubrovniku. Njihovi momci bili su članovi "opasne bande" pa je Woody postao njihova meta.

- Ti su momci silazili s brda. Izgledali su kao neka vrsta hrvatske džudo bande. Došli su da me ubiju jer sam bio s tim zgodnim curama. Bili su me spremni rastrgati. Onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao s američke televizije i na kraju smo išli zajedno na piće. Kunem se, da nisam bio na 'Cheersu', poginuo bih na toj plaži u Hrvatskoj - ispričao je Harrelson.

EKSKLUZIVNO: Chris Rock i Lake Bell s prijateljima na večeri

Naime, komičar Chris Rock i njegova djevojka Lake Bell te Woody Harrelson i supruga Laura Louie snimljeni su u društvu prijatelja glumca Davida Spadea i Sache Baron Cohena na večeri u splitskom restoranu.

Holivudske face na večeri: Chris Rock, Woody Harrelson, Borat, Spade i Lake Bell stigli u Split
Holivudske face na večeri: Chris Rock, Woody Harrelson, Borat, Spade i Lake Bell stigli u Split

Na terasi iznad Dioklecijanove palače, poznate face uživale su u hrvatskim delicijama. Koliko će se poznata ekipa zadržati u Hrvatskoj i gdje odsjedaju, još nije poznato, ali čini se da su se dobro zabavili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin