Show

Komentari 18

'X Factor Adria': Aleksandra i Massimo odabirali kandidate

'X Factor Adria': Aleksandra i Massimo odabirali kandidate

Počela je sljedeća faza showa 'X Factor Adria'. Članovi žirija trebaju odabrati po šestero kandidata koje će voditi u natjecanju. Prvi su birali Aleksandra i Massimo

Večeras je počeo novi dio showa u kojem je žiri birao koji će natjecatelji ići u 'boot camp', svojevrsni centar za obuku mladih pjevača. Svaki član žirija dalje će voditi jednu od četiri kategorije kandidata, a u svakoj kategoriji nalazi se po šestero pjevača. Žiri se podijelio tako da će Željko Joksimović voditi djevojke, Aleksandra Kovač mladiće, Massimo Savić one starije od 27, a Tonči Huljić grupe. U večerašnjoj emisiji svoje kandidate birali su Aleksandra i Massimo.

U 'boot campu' se odabranih 50-ak kandidata bori za 24 stolice, a svaki član žirija ima svoju grupu iz koje mora odabrati samo njih šestero koje će posjesti na stolice. Ukoliko kandidat već sjedi na stolici, to mu ne garantira prolaz jer, ako su stolice popunjene, a mentor odluči za nekoga novoga da je bolji, može nekoga dignuti, a bolji sjeda na njezino ili njegovo mjesto.

ALEKSANDRA - MLADIĆI

U kategoriju mladića mlađih od 27 godina, kojima želi biti mentorica, Aleksandra Kovač odabrala je Bobana Mojsovskog, Milana Bukilića, Davida Temelkova, Iliju Mihailovića, Sinišu Vidovića i Antonija Krištofića.

Boban Mojsovski 'rasturio' je pjesmom 'Carry' grupe Europe.

Milan Bukilić iz Podgorice toliko je oduševio Aleksandru pjesmom 'Sorry Seems To Be the Hardest Word' da ga je jednostavno morala uzeti 'pod svoje'.

David Temelkov sljedeći krug natjecanja izborio je pjesmom Tošea Proeskog 'Tajno moja'. Uspio je rasplakati Aleksandru i to je bilo dovoljno da uđe u njezin tim.

Ilija Mihailović odabrao je pjesmu 'Roses', koja je Aleksandri omiljena pa ju je 'kupio' time, ali i tehnički vrhunskom izvedbom.

Siniša Vidović predstavio se pjesmom 'Sway', a mentorica ga je odlučila primiti u tim tek nakon savjetovanja s kolegama.

Antonio Krištofić posljednji je upao u Aleksandrin tim. Osvojio je žiri, mentoricu i publiku sjajnom izvedbom pjesme 'Nije ljubav stvar' Željka Joksimovića.

MASSIMO - STARIJI OD 27 GODINA

Massimo u prvoj emisiji nije uspio popuniti svoj tim te će konačnu odluku donijeti u sljedećoj emisiji. Zasad su mu u timu Marko Vlahović, Almir Ismaili, Danijela Večerinović, Srđan Lazić, Nikola Marjanović i Amel Ćurić. Kako mu je ostalo još kandidata koji žele da im bude mentor, moguće je da će netko od njegovih zasad odabranih kandidata ispasti iz njegovog tima.

Marko Vlahović pjevao je pjesmu 'Mustang Sally'.

Almir Ismaili toliko je oduševio žiri da su se zapitali zašto se profesionalno ne bavi pjevanjem.

Danijela Večerinović pjevala je pjesmu 'Make You Feel My Love'.

Srđan Lazić pjevao je pjesmu 'Ostani'.

Nikola Marjanović oduševio je žiri. a publika ga već poznaje zbog njegova rada u grupi Sane.

Amel Ćurić osvojio je žiri svojom izvedbom pjesme 'Lažeš zlato, lažeš dušo'.

Najčitaniji članci