Obavijesti

Show

Komentari 230

'Za Marijanine smrdljive čizme bit će potreban automehaničar'

'Za Marijanine smrdljive čizme bit će potreban automehaničar'
9

Nakon izlaska iz kuće Vladimir je komentirao neke od ukućana. Marijanu osuđuje jer je osramotila svoju obitelj, a to je za njega najsvetije. Neke stanare bi prebio

VIDEO

Vladimir Tomović koji je prije dva dana svojevoljno napustio kuću Velikog Brata, nakon izlaska ne bira riječi za neke ukućane. 

- Nekim ljudima s kojima sam boravio u kući posr.. bih se na glavu, neke bih prebio, ali Veliki Brat mi to ne bi dozvolio - revoltirano je rekao Vladimir za srpski portal bezzabrane.com. 

Njegove riječi odnosile su se na Marijanu Čvrljak, Nikolu Nemeševića Nemeša i Bojanu Stojković.

- Marijana je žena koja je osramotila svoju obitelj, a to je za mene najsvetije. Njena higijena je ravna nuli, prljava je, a po izlasku će morati angažirati automehaničara da joj skine prljave čizme s nogu. U Bojanu se nisam zaljubio, niti me privlači kao žena. Antoniju sam dva puta uhvatio za grudi iako se to nije prikazalo - rekao je jedan od najomraženijih natjecatelja u kući Velikog Brata koji je tijekom boravka u kući izjavio da je spavao sa 150 djevojaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imao sam tri ozbiljne djevojke koje su danas u braku. Sve ostale su bile samo kombinacije. Nisam otkrio njihova imena, pa mislim da nisam nikoga ni uvrijedio. 

Vladimir tvrdi da bi puno toga rekao o projektu ovog reality showa, ali ne želi se zamjeriti produkcijskoj kući 'Emotion'

- Iz kuće sam izašao svojom voljom zato što sam ja pobijedio Velikog Brata, a ne on mene. Da sam osvojio glavnu nagradu, darovao bih je u humanitarne svrhe - zaključio je Vladimir.

Kuća u neredu nakon tuluma

Ovog utorka stanari su se dobro zabavljali u kući Velikog Brata. Imali su još jedan od tuluma u nizu. Iako su se Soraja i Brendon svađali, ostali su se odlično zabavljali, a među njima su naravno bili Marijana i Nemeš. U jednom trenutku svi stanari su se počeli polijevati vodom, a u tome je prednjačio upravo zaljubljeni par. Nakon što su malo trčali po kući, počeli su se strastveno ljubiti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...