Obavijesti

Show

Komentari 65

Za nju nema krize: Lady GaGa 181 put je skuplja od Princea

Za nju nema krize: Lady GaGa 181 put je skuplja od Princea
6

Cijena ulaznica za britansku turneju Lady GaGe sad se u pretprodaji mogu nabaviti za 6500 kuna. Prince svoje predstojeće koncerte želi naplaćivati samo 55 kuna

VIDEO

Tisuće obožavatelja pali su u očaj nakon što nisu uspjeli kupiti jeftinije ulaznice za Lady GaGinu (27) nadolazeću britansku turneju. Cijena ulaznica kretala se od 650 do 1000 kuna, a sad se u pretprodaji mogu nabaviti za 6500 kuna.

- Ovo je smiješno. Provela sam vječnost na internetskoj stranici kako bih kupila jeftinu kartu i nisam uspjela. To je prevara - kaže ogorčena obožavateljica Emily.

Ne namjerava dati toliko za dvosatni koncert. Za razliku od nje, ima onih koji ne samo da će platiti ulaznicu, nego i dodatnih 7700 kuna kako bi se poslije koncerta družili s ekscentričnom pjevačicom.

- Učinit ću sve da nabavim taj novac. I mislim da karte nisu skupe jer su mjesta tik do pozornice - napisao je obožavatelj na Twitteru.

Prince odlučio dati jeftinije karte

Za razliku od Lady GaGe, pjevač Prince (55) predstojeće koncerte želi naplaćivati samo 55 kuna. Smatra da nije u redu da njegovi fanovi “spiskaju” previše novca. Princea će na turneji pratiti novi ženski bend 3rdEyeGirl.

Sličnu cijenu ulaznice kao Prince ima Psihomodo Pop. Za koncert u Domu sportova, na kojem će Davor Gobac proslaviti 50. rođendan, ulaznica stoji 50 kuna. Toliko su se veliki koncerti posljednji put naplaćivali sredinom 90-ih. 


- Cijena je bila univerzalna za sve izvođače, a turneje i velike dvorane svirali su samo oni koji su bili sigurni da će dobro proći - pojasnio nam je menadžer Vladimir Mihaljek Miha.

U bivšoj državi najskuplji je bio Zdravko Čolić, kojega danas možete slušati za 100 kuna. Za koncert Miše Kovača u Lisinskom karte stoje do 190 kuna, a slične su cijene imali i Josipa Lisac te Oliver Dragojević.

Prilagodile su se prosječnim cijenama

Za koncert pjevačice Jelene Rozge (36) u Splitu najskuplja ulaznica stajala je 100 kuna. Nešto više morali su izdvojiti fanovi njezine kolegice Severine (41) čija je ulaznica za nastup u zagrebačkoj Areni stajala 110 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti