Obavijesti

Show

Komentari 58

Za nju nema zime: Blanca golih grudi ispijala kavu na balkonu

Za nju nema zime: Blanca golih grudi ispijala kavu na balkonu
11

Uoči filmskog festivala Sundance u američkoj saveznoj državi Utah, glumica Blanca Blanco odlučila je popiti kavu na 'minusu' i to ni više ni manje nego samo u gaćicama

VIDEO

Blanca Blanco (37) izašla je na balkon unajmljene kuće u američkom gradu Park City samo u ogrtaču i gaćicama. U ruci je imala šalicu kave, a noge je grijala u zimskim čizmama. Glumicu nije smetala hladnoća dok je ispijala kavu, ne obazirući se na paparazze koji su 'okidali' fotografije. 

*EXCLUSIVE* Blanca Blanco like her morning coffee in just her Undewear

Blanca je prije toga u istom izdanju izašla ispred kuće ne bi li pokupila jutarnje novine. 

*EXCLUSIVE* Blanca Blanco like her morning coffee in just her Undewear

Glumica će večeras prošetati crvenim tepihom filmskog festivala Sundance, a s njom će biti i njezin dugogodišnji partner, glumac John Savage (68), najpoznatiji po ulogama u 'Lovcu na jelene' i 'Kosa'. 

World Premiere of "Why Him" - Arrivals

Iako u svojem opusu nema ni jedan kino-hit, Blanca pažnju privlači na društvenim događanjima, dodjelama nagrada i premijerama koje pohodi oskudno odjevena. 

Na nedavnim dodjelama Zlatnih globusa, Blanco je bila jedna od rijetkih žena koje nisu nosile crnu u znak potpore 'Time's Up' pokretu. 

HBO Golden Globe After Party – Arrivals – Beverly Hills

- Imam crvenu haljinu jer volim tu boju i to ne znači da ne podupirem pokret protiv zlostavljanja žena. Divim se hrabrim glumicama koje su odlučile prekinuti krug zlostavljanja. To je jedna od mnogih akcija zbog koje će se žene osjećati puno sigurnije u budućnosti - izjavila je glumica, koja je na dodjelu došla u crvenoj haljini s prorezima koje su joj isticale grudi i noge. 

Bianca Blanco photoshoot - Los Angeles Bianca Blanco photoshoot - Los Angeles The 89th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles
9
| Foto: GPRO/Press Association/PIXSELL/promo/Kolaž

Blanco je prošle godine na dodjelu Oscara došla u dugačkoj žutoj haljini s uzorkom i prorezom toliko visokom da joj se vidjelo golo međunožje dok je koračala crvenim tepihom. 

Iako su istim crvenim tepihom šetale mnogo poznatije zvijezde, Blanca je tada završila u svim svjetskim medijima, a njezin odabir odjeće i nedostatak gaćica nazvan je 'gafom'. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin