Obavijesti

Show

Komentari 62

Za opuštanje: Top 10 najboljih ljetnih pjesama svih vremena

Za opuštanje: Top 10 najboljih ljetnih pjesama svih vremena
10

Kako bismo proslavili dolazak vrućeg toplog ljeta, donosimo vam zarazne klasike za opuštanje i dobru zabavu, a podsjetit će vas i na toplo more, plažu, surfanje...

VIDEO

Ljeto je stiglo, vrijeme je za odmor i opuštanje uz zarazne soundtrack klasike. Donosimo  10 najboljih ljetnih pop pjesama koje će vas odmah podsjetiti na plažu, kupanje i surfanje.

1. John Travolta i Olivia Newton-John: 'Summer Nights'

Pjesma 'Summer Night' kao singl objavljena je 1978. godine. Odmah se plasirala među top pet pjesama u Americi, a sedam tjedana bila je na vrhu britanske top ljestvice.

VIDEO

2. DJ Jazzy Jeff i Fresh Prince: 'Summertime'

Pjesma 'Summertime' iz 1991. godine dosegnula je četvrto mjesto na Billboardovoj Hot 100 ljestvici. Za svoj najveći hit dvojac je osvojio i Grammy.

VIDEO

3. Lovin' Spoonful: Summer In the City'

Pjesma se 1966. našla na vrhu Billboardove Hot 100 liste gdje se zadržala tri uzastopna tjedna. Časopis Rolling Stone uvrstio ju je na listu 500 najboljih pjesama svih vremena.

VIDEO

4. Kid Rock: 'All Summer Long'

Pjesma 'All Summer Long' objavljena je kao singl 2008. godine, a izvedena je na dodjeli MTV glazbenih nagrada. Postala je hit broj jedan diljem Europe i Australije. Iako je se na radiju u Americi našla na trećem mjestu, na Billboardovoj Hot 100 ljestvici zauzela je 23. mjesto.

VIDEO

5. Beach Boys: 'Surfin' USA'

Ljetni hit Beach Boysa iz 1963. godine rangirana je na drugo mjesto Billboardove ljestvice i postala je simbolom 'kalifornijskog zvuka'. Uvrštena je i u top 500 najboljih rock pjesama.

VIDEO

6. Bananarama: 'Cruel Summer'

Pjesma 'Cruel Summer' nije postigla trenutni uspjeh. Iako je dostigla osmo mjesto britanske top liste, njezina popularnost porasla je nakon pojavljivanja u filmu 'Karate Kid' 1984. godine.

VIDEO

7. Cars: 'Magic'

Pjesma je objavljena kao singl 1984. godine i dosegnula je 12 mjesto Billboardove Hot 100 liste.

VIDEO

8. Eddie Cochran: 'Summertime Blues'

Hit iz 1958. godine jako brzo se popeo na osmo mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice. 'Summertime Blues' je časopis Rolling Stone uvrstio na 73. mjesto 500 najvećih hitova svih vremena.

VIDEO

9. Go-Go'S: 'Vacation'

Pjesma 'Vacation' objavljena je 1982. godine i ubrzo postala veliki hit. Dosegnula je osmo mjesto Billboardove Hot 100 liste.

VIDEO

10. Seals and Crofts: 'Summer Breeze'

Pjesma se našla na šestom mjestu Billboardovih pop singlova, a objavljena je 1972. godine. Časopis Rolling Stone svrstao ju je na 13. mjesto najboljih ljetnih pjesama svih vremena.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin