Show

Komentari 17

Za vrijeme uhićenja Piruška je nosila torbu koja je slična onoj dizajnerice Stelle McCartney...

Za vrijeme uhićenja Piruška je nosila torbu koja je slična onoj dizajnerice Stelle McCartney...

Osumnjičena je da je kao izvršna dopredsjednica koncerna Agrokor za poslovanje i poslovni razvoj pomogla Todoriću u izvlačenju milijuna iz kompanije, a tijekom privođenja stan je napustila s crnom dizajnerskom torbicom

Piruška Canjuga bila je druga najmoćnija žena Agrokora i dugogodišnja bliska suradnica Ivice Todorića, uz plaću i dodatne prihode Canjuga si je mogla priuštiti originalne dizajnerske torbice kao što je model Falabella, dizajnerice Stelle McCartney, s kojim je po drugi put napustila svoj dom u pratnji policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prilikom drugog uhićenja Piruška je snimljena kako izlazi s crnom torbom preko ramena koja podsjeća na popularni model s potpisom Stelle McCartney. Riječ je o modelu Falabella, izrađenom od eko kože, koji su posljednjih godina u raznim oblicima rekreirali i high street brendovi. Ako si je Piruška priuštila original platila ga je oko 6000 kuna.

Tijekom prvog uhićenja pažnju je privukla kaputom leopard uzorka u kojem je napustila svoju vilu u pratnji policije. U njemu je kasnije i izašla iz zatvora u Remetincu.

Najčitaniji članci