Show

Komentari 0

Zabranjeno pušenje dolazi 1. listopada u Hala park u Zagrebu

Zabranjeno pušenje dolazi 1. listopada u Hala park u Zagrebu

Uz promociju novog albuma za koncert se sprema i presjek vječnih hitova, a Zabranjeno pušenje na pozornicu zagrebačkog Hala Parka dolazi u nikada jačoj postavi sa glazbenikom Tomislavom Golubanom

Zabranjeno pušenje vraća se na zagrebačku scenu 01. listopada 2022., na godišnjicu velikog open air koncerta u Hala Parku! Prošlo je godinu dana od nezaboravne večeri pune emocija i dobrih vibracija. Vrijeme je da se ponovi spektakl uz novi dvostruki album Zabranjenog pušenja 'Karamba!' ispunjen hitovima odsviranih u stilu poznate sarajevske škole rock'n'rolla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz promociju novog albuma za koncert se sprema i presjek vječnih hitova, a Zabranjeno pušenje na pozornicu zagrebačkog Hala Parka dolazi u nikada jačoj postavi - pojačano poznatim hrvatskim blues glazbenikom Tomislavom Golubanom koji je bendu podario novu koncertnu energiju.  

Ima opet sve da se puši 1. listopada u Hala Parku u Zagrebu! Čeka nas duga i topla večer  rock'n'rolla na otvorenom prostoru Hala Parka. Nakon odlične zagrebačke promocije novog dvostrukog albuma 'Karamba!' s velikim zadovoljstvom najavljujemo početak prodaje ulaznica.

 - Stara narodna kaže - Para ide na paru, a buha na fukaru! Zato kupite kartu dok je karitativna cijena. Nemoj da vas guja ujede! - rekao je Sejo.

Ulaznice u prodaju kreću 1.7. u ponoć u sustavu Entrio a, za najvjernije fanove tu je limitirani broj fan club ulaznica s promotivnim kodom.