Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
65 komentara

Zaigrali se: Požgaj je Milijanu pribio uz zid pa naišao Milojko

Ona se nije puno opirala već je pokrivala rukom kameru. Ubrzo se pojavio i njezin partner Milojko koji ju je pokušao odvesti od njega, ali nije u tom uspio. Okrenuo se i otišao, a Milijana i Aleksandar nastavili su se 'igrati'

Foto: Happy Tv
65 komentara

Ljubavnom trokutu u reality showu 'Parovi' još uvijek se na nazire kraj. Sad su Aleksandar Požgaj (35) i Milijana Bogdanović (21) viđeni ponovno u akciji. Dok je Požgaj sušio kosu, Milijana mu je prišla s leđa i skinula mu ručnik koji je omotao oko struka. 

Foto: Happy Tv

Tad je Požgaj pribio Milijanu uz zid i poljubio ju, a ona se nije puno opirala već je pokrivala rukom kameru. Ubrzo se pojavio i njezin partner Milojko Božić (74) koji ju je pokušao odvesti od njega, ali nije u tom uspio. Okrenuo se i otišao, a Milijana i Aleksandar nastavili su se 'igrati'. 

Foto: Happy Tv

Požgaj je tvrdio da mu je Milijana sakrila ogrtač i pidžamu, a ona je rekla mu je neće vratiti. Nakon toga ju je, piše Alo, Požgaj pozvao da spavaju zajedno, ali ona ga je odbila. Međutim, poslije ju je prislonio uz ormar i dignuo joj noge. 

Milojko je poslije ispitivao ukućane vile je li njegova zaručnica bila s Aleksandrom, a neki od njih su i potvrdili. 

Foto: Happy Tv

Ovo nije prvi poljubac između Aleksandra i Milijane. Dok nije bilo Milojka, Milijana je zgrabila Aleksandra tijekom tuluma i strastveno ga poljubila. Iako je oženjen, Požgaj se nije previše izmicao kad ga je Milijana poljubila.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Naši partneri pišu
Message