Obavijesti

Show

Komentari 44

Žanamari voli žuto: Ove badiće pjevačice teško je zaboraviti

Žanamari voli žuto: Ove badiće pjevačice teško je zaboraviti
7

Žanamari je ovog ljeta pratitelje često 'častila' oku ugodnim kombinacijama. No, neke su se posebno istaknule

VIDEO

Žanamari Perčić (41) ovo ljeto oduševljavala je korisnike na društvenim mrežama seksepilnim fotografijama s plaže. Ispod njezinih objava gotovo i nisu trebali opisi, s obzirom na to da fotke same govore više od tisuću riječi. U 'moru' fotografija koje je objavila u različitim bikinijima, jedna boja je posebno privukla pozornost javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Žanamari priznala da bi se ponovno slikala za Playboy 01:02

Radi se o žutim bikinijima, koji su, čini se, i njoj omiljeni jer je u toj boji pozirala čak nekoliko puta. I jedan i drugi bikini žute boje dosta su slični, radi se o tek sitnim detaljima koji ih čine različitima. Jedan ima malo šire gaćice i grudnjak, dok je drugi prepun izazovnih špagica. 

Nije tajna da Žanamari jako puno vremena provodi u teretani kako bi održala kondiciju, imala savršeno oblikovano tijelo, ali i zbog mentalnog balansa. Pjevačica je o tome i nekoliko puta javno progovorila, ali i otkrila da ne bi sve stizala bez supruga, koji joj kod kuće sprema obroke. Uz sve prednosti Perčić je i svjesna svojih 'mana'. Oko celulita se, kaže, jednostavno ne zamara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa - rekla je nedavno Žanamari za InMagazin i dodala. 

- Što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in.

Žanamari hoda u tangama, vide se i mišići: Ovo je razina iznad!
Žanamari hoda u tangama, vide se i mišići: Ovo je razina iznad!

Iako voli biti na crvenom tepihu i hodati u glamuroznim kreacijama, pjevačica ne bježi od stvarnog života. Kod kuće u tangicama pere podove.

- Nekako na crvenom tepihu se osjećam kao da sam dvodimenzionalna. Vidim kamere i već se vidim kroz kameru - priznala je ranije. 

 - Doma je ono, stvaran život, znaš? Pereš pod u tangicama, najčešće - zaključila je. 

A jednom prilikom, odlučila je i otkriti tajnu svoje vitke linije. Naravno, kao što to inače biva, nije sve samo u treniranju. 

- Nastojim unijeti puno proteina pa mi ne ostane toliko mjesta za ugljikohidrate. No, unesem ih ipak kroz kuhani krumpir, blitvu, a ima ih, naravno, i u proteinskim pločicama - otkrila je ovog ljeta.

- Pojedem ja i čokoladu. Još uvijek si to dozvolim kada mi dođe. Hrana za dušu. Imam barem jednom tjedno pošteni 'cheat meal', neku pastu ili pizzu - objasnila i tako mnogima 'ponudila slamku spasa'.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'
UŽIVALI NA VEČERI

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'

Tamari je iskustvo u show 'Brak na prvu' bilo jedno od najbolji u životu jer je puno naučila od Filipa, a on je zahvalan što je u showu kao suprugu dobio upravo nju
Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima
LJUBAVNA PRIČA PARA

Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Profesionalni pokeraš Goran Mandić i glumica zaručili su se 2022. na egzotičnim Maldivima, a dvije godine kasnije postali su roditelji