Obavijesti

Show

Komentari 85

Nakon sukoba napokon su se oglasili i mentori 'The Voicea'

Nakon sukoba napokon su se oglasili i mentori 'The Voicea'
3

Tony Cetinski i Jacques Houdek iskreno žale zbog verbalnog sukoba, a HRT ih je upozorio zbog svih posljedica koje su njihova osobna nesuglasja prouzročila

VIDEO

Malo je falilo da se verbalni sukob Jacquesa Houdeka i Tonyja Cetinskog nakon posljednje emisije 'The Voice' pretvori u fizički obračun. Obojica mentora izrazila su žaljenje zbog događaja, a HRT ih je upozorio  zbog svih posljedica koje su njihova  osobna nesuglasja prouzročila imageu showa. 

- S obzirom na veliki broj medijskih napisa o sukobu između kolege Jacquesa Houdeka i mene, odlučio sam reagirati kroz ovu izjavu i na taj način završiti svojevrsnu trakavicu koja škodi njemu, meni, ali i samom projektu u kojem se obojica nalazimo kao mentori - kazao je Tony. 

Dodaje da je svjestan da su zbog svojih uloga u 'The Voiceu' u središtu zbivanja te da njihovo prošlotjedno ponašanje nije primjereno niti dopušteno njima, koji su svojevrsni idoli mladim glazbenicima koje educiraju i uvode u svijet glazbe.

 - Iskreno žalim zbog ovog nemilog događaja te se ispričavam svojim fanovima, ljudima koji se brinu o projektu The Voice te svim protagonistima ove lijepe priče. Jacques i ja stremimo najvišim ciljevima i svojim odlukama krojimo glazbenu budućnost, mladih glazbenika, pa unatoč velikoj napetosti moramo reagirati dostojno pravih profesionalaca. Želim zaboraviti ovaj nemili događaj i molim predstavnike medija da pažnju usmjere na mlade natjecatelje koji su prave zvijezde showa 'The Voice' - objasnio je Cetinski. Uvjeren je da će subotnje izvedbe nadmašiti sve negativno što se dogodilo. 

- Žao mi je što je ovaj događaj skrenuo pozornost s izvrsnih natjecatelja svih timova i vanserijskih izvedbi kojima imamo čast svjedočiti u showu koji vrijedno stvaramo već nekoliko mjeseci. Ovo je pozitivan show, u prvi plan stavlja talent i glas i najiskrenije uživam raditi s tim mladim talentiranim ljudima koji su iz emisije u emisiju sve bolji. Jako je teško bilo komu reći da je natjecanje za njega završilo - kazao je Jacques.

 Dodao je kako te emocije ne prestaju odmah kad se ugase kamere i sigurno su i one pridonijele neprimjerenoj situaciji koja se dogodila nakon emisije, no priča koja se provlači po medijima je nažalost daleko predimenzionirana pa bi volio da se fokus vrati na sadržaj showa i kandidate koje mentori imaju čast voditi kroz ovu lijepu glazbenu priču. 

- Svoje kolege mentore poštujem i siguran sam da ćemo i dalje svi zajedno profesionalno obavljati svoju mentorsku dužnost jer ovi divni talenti i milijunsko gledateljstvo to i zaslužuju - zaključio je Houdek. 

U subotu mentori po posljednji puta odlučuju o tomu tko ide dalje. U polufinalnoj emisiji tek će dati svoj stav o pojedinoj izvedbi, ali će, kao i za pobjednika u finalu, odluku donijeti isključivo glasovi gledatelja i slušatelja HRT-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala