Obavijesti

Show

Komentari 8

Zapeli u planinama: Da nije bilo Poljaka, ne znam bi li se izvukli

Zapeli u planinama: Da nije bilo Poljaka, ne znam bi li se izvukli
11

'Najopasniji prelazak je bio iz Uzbekistana u Kazahstan kroz 600 kilometara pustinje' kaže Hrvoje. Među planinama Pamira u Tadžikistanu su jedva izvukli živu glavu nakon što je pumpa goriva na motoru 'otkazala'

Frontmen grupe Cubismo Hrvoje Rupčić i njegova supruga Ivana Kujundžić Rupčić prije 37 dana uputili su se u Aziju na medeni mjesec. 

- Prošli smo 15 tisuća kilometara, a motoristi znaju da je prosjek od 400 km dnevno jedan jako žestok tempo - rekao je Rupčić za RTL Exkluziv. Otkrio je kako supruga i on na prvo bračno putovanje nisu ponijeli mnogo stvari.

- Svaki s dvije majice na sebi, dva para gaća i čarapa sa strane - objasnio je. 

Novi brak: Rupčić u indijanskoj perjanici oženio je dizajnericu...
Novi brak: Rupčić u indijanskoj perjanici oženio je dizajnericu...

Iako oboje vole avanture Hrvoje je izjavio kako je je na putu bilo opasno. 

- Najopasniji prelazak je bio iz Uzbekistana u Kazahstan kroz 500, 600 kilometara pustinje gdje rijetko tko ide - kaže. Među planinama Pamira u Tadžikistanu su jedva izvukli živu glavu nakon što je pumpa goriva na motoru počela odbijati suradnju.

- Jedan par iz Poljske nam je pomogao. Muškarac je bio mehaničar, inače je pitanje je bi li se izvukli s tih planina - istaknuo je frontmen Cubsima. Par je u proljeće ove godine boravio 50 dana u Iranu, a vjenčali su se u srpnju na Biokovu.

Za svečanost su izabrali neobične kostime s indijanskim perjanicama. Glazbenik je prošle godine u ožujku prekinuo vezu sa stjuardesom Ivanom, a onda je brzo nakon toga sreo buduću suprugu istog imena.

Ivana je po struci modna dizajnerica, a fotografijom se aktivno bavi desetak godina. Također režira spotove, a pjeva i u gipsy swing bendu Gadjo Manouche.  Imoćanka osvojila je Hrvoja svojim brojnim talentima, a na društvenim stranicama se vidi da je apsolutni fan njezinih fotografija. Vođa grupe Cubismo ovisan je o 'divljim' putovanja i prirodu, a prošao je i avanturu kada se popeo na Himalaje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

 

VJEŠTO GA JE SKRIVALA: Otkriveno tko je zgodni zaštitar kojeg ljubi popularna Senidah