Show

Komentari 2

Zaručnica Cristiana Ronalda nosi samo markirane 'krpice', ali je odabrala posteljinu od 80 kuna

Zaručnica Cristiana Ronalda nosi samo markirane 'krpice', ali je odabrala posteljinu od 80 kuna

Georgina Rodriguez na društvenim mrežama hvali se luksuznim životnim stilom i pozira u najskupljoj dizajnerskoj odjeći, no ipak nije odoljela Ikeinoj posteljini s uzorkom srca vrlo pristupačne cijene

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo (36) i španjolska manekenka Georgina Rodriguez (27) upoznali su se 2016. dok je ona radila kao prodajna asistentica u Gucci dućanu. Zaljubili su se na prvi pogled i ubrzo dobili kćerku Alanu Martinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Georginin život drastično se promijenio otkako se zaručila za portugalskog reprezentativca. Na najmoderniju dizajnersku odjeću i modne dodatke troši ogromne svote novca, a njezin zaručnički prsten vrijedan je čak 5 milijuna kuna.

Manekenka mnogo zarađuje i zbog brojnih suradnji s brendovima na Instagramu, gdje je prati preko 24 milijuna korisnika. Svojim pratiteljima redovito se hvali objavama s luksuznih putovanja i iz privatnih aviona.

Mnoge je iznenadilo što je, unatoč pozamašnoj svoti na bankovnom računu, Georgina i dalje vjerni kupac švedske robne kuće Ikea, poznate po povoljnim cijenama i jednostavnom, funkcionalnom dizajnu.

Naime, na njezinim starijim objavama mogla se uočiti Ikeina hranilica čija je cijena 100 kn, ali i dječji stol i stolice u vrijednosti od 350 kn.

Ovoga puta odlučila se za posteljinu za bračni krevet s uzorkom srca poznatog lanca dućana, koja košta samo 79,90 kuna.

Najčitaniji članci