Obavijesti

Show

Komentari 23

Zaručnik Heidi Klum dizajnirao je sam njezin prsten iz snova...

Zaručnik Heidi Klum dizajnirao je sam njezin prsten iz snova...
4

Tom je nacrtao prsten iz snova za Heidi, a zatim otišao u potragu za pravim kamenjem. Nije samo otišao u draguljarnicu. Znao je da je Heidina omiljena boja zelena pa je potražio savršeni zeleni kamen, aleksandrit, rekao je bliski izvor

VIDEO

Bivša njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (45) za Badnjak se zaručila se za 17 godina mlađeg Toma Kaulitza. Sretnu vijest podijelila je s fanovima na društvenim mrežama, a na crno-bijeloj fotografiji pohvalila se velikim dijamantnim prstenom okruženim s još dva dijamanta. 

Pokretanje videa...

00:14

- Rekla sam 'da' - napisala je glumica ispod fotografije te primila čestitke brojnih obožavatelja na račun zaručničkog prstena. Bliski izvor zaljubljenog para potvrdio je kako je Tom sam kreirao zaručničke prstene.

- Tom je nacrtao prsten iz snova za Heidi, a zatim otišao u potragu za pravim kamenjem. Nije samo otišao u draguljarnicu. Znao je da je Heidina omiljena boja zelena pa je potražio savršeni zeleni kamen, aleksandrit, a zatim pronašao i dva manja dijamanta kako bi ga naglasio - izjavio je izvor. 

Bivši član grupe Tokio Hotela učinio je prsten još posebniji jer aleksandritski kamen mijenja boju - na prirodnom suncu zelene boje, dok je pod umjetnim svjetlom crvene boje. 

The 76th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

- Heidi je bila oduševljena kad je vidjela prsten. Tom ga je dizajnirao s ljubavi od početka do kraja - dodao je izvor. Iako su mnogi smatrali kako će ih razlika u godinama rastaviti, ovaj par pobijedio je predrasude. 

- Moj dečko je puno godina mlađi od mene i mnogi propituju našu vezu. Mislim da morate samo živjeti sretan život i ne brinuti o tome što ljudi misle, jer ća vam briga stvoriti samo nepotrebne bore - izjavila je Heidi prije nego što je Kaulitzu rekla sudbonosno 'da'. Do 2002. godine bila je u braku s glumcem Ricom Pipinom, a do 2014. s britanskim glazbenikom Sealom (55) s kojim ima troje djece - sinove Henryja (13) i Johana (12) te kćer Lou (9). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin